DET

PR/kommunikation, Reklam|25-49 MKr

www.detsthlm.se

DET är en insiktsdriven kommunikationsbyrå i gränslandet mellan pr och reklam.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

PR/kommunikationReklam

Toppkompetenser

Analys/researchKommunikationsstrategiKonceptutvecklingPR strategi/kampanjReklamkampanjSociala medier

Övriga discipliner

ContentDesignDigitalVarumärke

Övriga kompetenser

Design formgivningDesign strategiskDigital design/UX/utvecklingDigital marknadsföringDigitalt contentEmployer brandingProduktion materialProduktion rörlig mediaVarumärkesstrategi

Extra fokus på

B2BB2C

Internationella uppdrag

Lokal kompetens

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

Stockholm

Har ni ”det”?

Det tror vi. Vi jobbar dagligen med att hitta och utveckla varumärkens ”det”, karisman som får människor att välja er framför andra. Med hjälp av vår DET-modell kan vi snabbt hitta kärnan och hjärtat i varumärket och hjälpa dig att nå dina affärsmål. 

Vår insiktsmodell skapar både en förståelse för er affär, och för era målgrupper. På djupet. Och sätter riktningen för varumärket och kommunikationen framåt. Insikterna är grunden i allt vi gör. Allt från kreativa koncept, grafiska profiler, contentarbete, digitala kampanjer, employer branding, pr-aktiviteter och rena säljaktiviteter.

DET-iga tankar som får fötter

Vårt mål är alltid att göra kreativ kommunikation som engagerar och sprider sig utanför betalda kanaler. Här är ett prisbelönt case vi är väldigt stolta över.

Några av våra kunder

Vi är ett glatt och engagerat gäng som tycker reklam och kommunikation är det roligaste som finns. För oss är samarbetet och teamkänslan med våra uppdragsgivare och partners en av de viktigaste framgångsfaktorerna och vi lägger stor vikt vid de initiala samtalen för att se att vi matchar varandra. Kom gärna förbi oss på Sankt Eriksplan i Stockholm på en fika och berätta om era utmaningar, så kan vi se hur vi bäst kan hjälpa er och om tycke uppstår. En e-fika går också bra såklart. 💙

Stolta vinster och diplom

Referenser som intygas av Regi

Byrån deltar i Årets Byrå. Läs omdömen och kommentarer från byråns kunder.

En otroligt kreativ kompetens och levererar innehåll som engagerar och verkligen når ut.

Referenssida