BERNTZON BYLUND

Reklam, Varumärke|25-49 MKr

www.berntzonbylund.se

Vi finns till för att göra våra kunder mer framgångsrika. Det gör vi genom att förflytta varumärken så att de blir mer kända, omtyckta och lönsamma.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

ReklamVarumärke

Toppkompetenser

Digital marknadsföringKonceptutvecklingReklamkampanjVarumärkesstrategiVarumärkesutveckling

Övriga discipliner

DesignDigitalPR/kommunikationReklamVarumärke

Övriga kompetenser

Analys/researchDesign formgivningDesign strategiskDigital design/UX/utvecklingDigital strategiEmployer brandingKommunikationsstrategiMediestrategiPR medierelationerSociala medier

Extra fokus på

B2BB2CBygg & FastighetFMCGLife scienceTeknologi

Internationella uppdrag

Lokal kompetens

Storlek
Byråintäkt

25 - 49 MKR

Antal anställda

25-49

Kontor

Stockholm

Koncern/nätverk

Halvarsson Group

Övrig byråfakta
Medlem i

KOMM

Certifieringar

ARU

Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Söker medarbetare inom

Kundansvar/försäljning

ALLA VARUMÄRKEN ÄR PÅ EN RESA

Med stor förståelse och respekt för våra kunders utmaningar – och med insikter om deras kunder & konsumenter – utvecklar vi varumärkesstrategier och koncept som ger resultat. Men… en klok strategi eller ett smart koncept är ingenting utan rätt genomförande och därför har vi byggt en byrå med genomförandekraft i en bredd av kanaler. Vi ser våra uppdrag som varumärkesresor där varje ny aktivitet ska bidra till en förflyttning av varumärket mot ökat kundintresse och en stärkt affär. Vi ser alla våra uppdrag som del av en varumärkesresa.

VI HAR MÅNGA SPÄNNANDE CASE ATT BERÄTTA OM!

Några av våra partners

De samarbeten vi tycker allra bäst om är när ett varumärke vill göra en förflyttning, en resa. Vi menar att alla varumärken befinner sig i ständig förändring – eftersom omvärlden aldrig står still. Därför gäller det att hela tiden analysera nuläget och hur kunderna uppfattar oss och våra konkurrenter. Och det gäller att hela tiden ha ett tydligt mål för hur varumärket ska uppfattas och därmed positioneras. Med en tydlig målbild skapar vi ett koncept som har kraften att stärka och förflytta varumärket. Därefter är det varje ny aktivitet, stor som liten, som skapar förändringen och förflyttar varumärket steg för steg.

Referenser som intygas av Regi

Byrån deltar i Årets Byrå. Läs omdömen och kommentarer från byråns kunder.

Har en förmåga att förstå vår affär på djupet samt skapa content och kampanjer till en komplex marknad.

Referenssida
Kvalitetssäkring genom Regi
Kundsamarbete NKI/KPI

JA

Sugen på att bli en del av oss?

Här på BerntzonBylund jobbar strateger, kreatörer, digitala producenter, designers, projektledare, content producenter, fotografer, SoMe-specialister, SEO-experter och PR-konsulter sida vid sida med ett 360-perspektiv. Om du är sugen på att bli en del av oss skickar du ett mejl till work@berntzonbylund.se