TEGEL & HATT

Design, Varumärke|< 10 MKR

www.tegelochhatt.se

Genom noggrann analys och strategi, via designprocess och förankring, skapar vi visuell kommunikation som gör skillnad och ger resultat. Som ger företag och organisationer en egen ton i bruset.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DesignVarumärke

Toppkompetenser

Design formgivningDesign strategiskKonceptutvecklingProduktion materialVarumärkesutveckling

Övriga discipliner

ContentDigitalEventProduktionReklam

Övriga kompetenser

Design förpackningProduktion rörlig mediaReklamkampanjVarumärkesstrategi

Storlek
Byråintäkt

< 10 MKR

Antal anställda

<10

Kontor

Stockholm

Övrig byråfakta
Policy

Miljöpolicy

Kollektivavtal

Ja

Vi har sedan starten 2015 etablerat oss som en effektiv, snabbfotad och högkreativ designbyrå med kunder inom såväl offentlig som privat sektor. En viss tonvikt ligger på organisationer och företag inom kultursektorn.

Vi är erkänt lätta att samarbeta med, prestigelösa men samtidigt förankrade i och trogna vår djupa kunskap och gemensamt långa erfarenhet. Genom noggrann analys och strategi, via designprocess, workshops och förankring, skapar vi visuell kommunikation som gör skillnad och ger resultat. Som ger er en egen ton i bruset.

Vi är anslutna till kollektivavtal och praktiserar 6 timmars arbetsdag. Vi är måna om varandra och värdesätter ett nära och gott samarbete.

Kunder i urval

Tegel & Hatt har tre särskilda styrkor: Att skapa visuella identiteter, att skapa koncept/kampanjer samt att producera omfattande material under tidspress. Vi producerar för alla media, digitalt och print, för webben såväl som fysiska miljöer såsom utställningar och mässmontrar.

Tre guld i Transform Awards 2021

Så tycker några av våra kunder

”Tegel & Hatt är vår huvudleverantör av grafisk design. De levererar designkoncept, marknadsföringsmaterial/kampanjer och monterdesign/projekterering. Alltid stilsäkert och med grafiskt genomslag. Och med ett lyhört och vänligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera Tegel & Hatt gällande dessa tjänster.”
Ann Förberg, marknadschef Natur & Kultur

”Vi behövde en byrå som kunde hjälpa oss med att tänka affärsutveckling och samtidigt matcha vår höga standard när det gällde design. Det hittade vi i Tegel & Hatt. De såg de vi själva inte såg. Tegel & Hatts kompetens och kreativitet i att skapa ett varumärke var ett äventyr – men aldrig otryggt, de höll oss i handen hela vägen. Nu står vi stadig i vårt bolag som också har fått en design som vi är enormt stolta över.”
Caroline von Post och Susanne Beskow, grundare Beskow von Post

”Vi anlitar Tegel & Hatt för kampanjer och material i syfte att värva medlemmar till vår organisation och vårda relationen till dem som redan är medlemmar. Tegel & Hatt levererar grafisk form för print och digitala media och de har även hjälpt oss med rörligt material i form av filmer och banners. Framför allt uppskattar vi deras kreativa och innehållsrika monterkoncept som de har levererat under åren för våra stora mässor såsom interna event. Vi är glada över vårt samarbete med Tegel & Hatt och kan varmt rekommendera dem som leverantör av såväl strategi/koncept som produktioner av snabbare karaktär.”
Beatrice Ståhle, marknadschef Svensk Handel