TBS

Digital, Media|200 MKR +

www.tbs.se

Vi är allt du behöver - den perfekta mixen av en oberoende mediebyrå och en digital specialistbyrå. Välkomna till oss!

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DigitalMedia

Toppkompetenser

Digital marknadsföringDigital strategiKommunikationsstrategiMedieförmedlingMediestrategi

Övriga discipliner

DigitalMarketing TechnologyMediaVarumärke

Övriga kompetenser

AI/algoritmerAnalys/researchDataanalysE-handelMarketing automationMartech rådgivningSEO/SEMSociala medierVarumärkesstrategiVarumärkesutveckling

Extra fokus på

B2BB2CBygg & FastighetFMCGTeknologi

Internationella uppdrag

Lokal kompetensNätverk

Storlek
Byråintäkt

25 - 49 MKR

Antal anställda

25-49

Kontor

GöteborgStockholm

Övrig byråfakta
Medlem i

Sveriges Mediebyråer

Certifieringar

Effektsystem

Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Söker medarbetare inom

Analys/researchDigital marknadsföringDigitala medierKundansvar/försäljningMarketing automationMedievalProjektledningRörlig mediaSEO/SEMStrategiVarumärkesutveckling

TBS är en sammanslagning av TBS Mediabyrå, som grundades 1991 och är en av Sveriges första oberoende mediebyråer, och Social Media Lab som grundades 2010 som Sveriges då första konverteringsdrivna byrå inriktad på sociala medier.

Vi är allt du behöver – den perfekta mixen av en oberoende mediebyrå och en digital specialistbyrå. Med oss behöver du inte olika byråer för olika medieslag.

Vi erbjuder våra kunder högkvalitativa tjänster inom analys, strategi, planering, köp och optimering i samtliga mediekanaler, såväl traditionella analoga som digitala.

Oavsett om du letar efter en byrå som kan bygga och stärka varumärket eller en resultatdriven byrå för att effektivisera och ta din digitala marknadsföring till nästa nivå, så är TBS rätt partner.

Vi ser fram emot att få prata mer med dig om ditt företags utmaningar!

Kunder

Utmärkelser

SARA WIDEGREN | VD | FOLKPOOL ”TBS kompletterar vår egen marknadsorganisation på ett mycket bra sätt. Medievalen görs med stor professionalism i kombination med lyhördhet för våra synpunkter och lokala behov. De är alltid redo att hjälpa till, bolla frågor och ge råd. Vi känner verkligen att vi hittat rätt”

MISCHA MOSZKOWICZ | MARKNADSCHEF | MESTERGRUPPEN ”TBS är mer än bara en mediebyrå. De är en viktig och seriös kommunikationspartner som utmanar oss varje dag. Det är alltid lika viktigt för dem som det är för oss att vårt varumärke kontinuerligt utvecklas framåt. Den känslan är genuin”

LENA HILLSTEDT | MARKNADSCHEF | GRANNGÅRDEN ”Vårt samarbete med TBS har växt år för år och utifrån deras kunskap om oss och vår marknad är de mer en kollega till oss än en extern partner. En kollega som vi kan dela det mesta med och som jag vet alltid sätter oss i första rummet”

Åsa Davidsson | Vice VD | HusmanHagberg ”Vi har jobbat med TBS i många år och alltid fått bra råd och utmärkt service. De är lyhörda, flexibla och kompetenta.”

Stina Klaesson | VD | Åhléns Outlet ”Vårt samarbete med TBS fungerar väldigt bra, enkelt och snabbt. Precis som det ska vara med en samarbetspartner”

Matteo Poropat | Grundare | Pressa ”På Pressa pressar vi priset åt Sveriges alla företag. Därför har vi också valt TBS som vår mediebyrå. Vi vet att de alltid gör sitt yttersta för att pressa priserna åt oss när vi ska annonsera i media”

Jobba hos oss

Vi är byrån som inte bara vill rekrytera de bästa talangerna, utan också arbeta för att långsiktigt behålla och utveckla dem. Vi erbjuder möjligheten att växa tillsammans, så varför inte komma förbi på en kopp kaffe och diskutera vad vi gemensamt kan åstadkomma?