TBS

Media|200 MKR +

www.tbs.se

TBS har som ambition att erbjuda marknadens bästa mediebyråtjänst för annonsörer med Sverige som huvudmarknad och som vill växa.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

Media

Toppkompetenser

Digital marknadsföringDigital strategiKommunikationsstrategiMedieförmedlingMediestrategi

Övriga discipliner

DigitalMarketing TechnologyMediaVarumärke

Övriga kompetenser

AI/algoritmerAnalys/researchDataanalysE-handelMarketing automationMartech rådgivningSEO/SEMSociala medierVarumärkesstrategiVarumärkesutveckling

Extra fokus på

B2BB2CBygg & FastighetFMCGTeknologi

Internationella uppdrag

Lokal kompetensNätverk

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

GöteborgHelsingborgStockholm

Övrig byråfakta
Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Söker medarbetare inom

Analys/researchDigital marknadsföringDigitala medierKundansvar/försäljningMarketing automationMedievalProjektledningRörlig mediaSEO/SEMStrategiVarumärkesutveckling

TBS grundades 1991. Sedan dess har mycket förändrats, medielandskapet ser radikalt annorlunda ut och har framförallt digitaliserats. Vi tror dock att hantverket i mångt och mycket är detsamma: att väl underbyggda insikter kring varumärke, media och marknad vägleder strategi som i sin tur mynnar ut i adekvata medieval. 30 års erfarenhet kan inte ha fel.

Kunder

Vi är grundade och förankrade i Sverige och den svenska marknaden. Vår närhet till och förståelse för det lokala ger oss unika möjligheter att vägleda kunder mot växande affärer, i ett svenskt medielandskap och mot svenska konsumenter. Utöver det har vi förstås erfarenhet av att expandera affärer till internationella marknader. Vi är helt enkelt en personlig och kompetent affärspartner för dig som främst agerar inom rikets gränser, men kan även hjälpa dig med etablering och utveckling utanför dem.

Utmärkelser

SARA WIDEGREN | VD | FOLKPOOL ”TBS kompletterar vår egen marknadsorganisation på ett mycket bra sätt. Medievalen görs med stor professionalism i kombination med lyhördhet för våra synpunkter och lokala behov. De är alltid redo att hjälpa till, bolla frågor och ge råd. Vi känner verkligen att vi hittat rätt”

MISCHA MOSZKOWICZ | MARKNADSCHEF | MESTERGRUPPEN ”TBS är mer än bara en mediebyrå. De är en viktig och seriös kommunikationspartner som utmanar oss varje dag. Det är alltid lika viktigt för dem som det är för oss att vårt varumärke kontinuerligt utvecklas framåt. Den känslan är genuin”

LENA HILLSTEDT | MARKNADSCHEF | GRANNGÅRDEN ”Vårt samarbete med TBS har växt år för år och utifrån deras kunskap om oss och vår marknad är de mer en kollega till oss än en extern partner. En kollega som vi kan dela det mesta med och som jag vet alltid sätter oss i första rummet”

Åsa Davidsson | Vice VD | HusmanHagberg ”Vi har jobbat med TBS i många år och alltid fått bra råd och utmärkt service. De är lyhörda, flexibla och kompetenta.”

Stina Klaesson | VD | Åhléns Outlet ”Vårt samarbete med TBS fungerar väldigt bra, enkelt och snabbt. Precis som det ska vara med en samarbetspartner”

Matteo Poropat | Grundare | Pressa ”På Pressa pressar vi priset åt Sveriges alla företag. Därför har vi också valt TBS som vår mediebyrå. Vi vet att de alltid gör sitt yttersta för att pressa priserna åt oss när vi ska annonsera i media”

Jobba hos oss

Vi är byrån som inte bara vill rekrytera de bästa talangerna, utan också arbeta för att långsiktigt behålla och utveckla dem. Vi erbjuder möjligheten att växa tillsammans, så varför inte komma förbi på en kopp kaffe och diskutera vad vi gemensamt kan åstadkomma?