SÖDRA TORNET KOMMUNIKATION

Design, Fullservice, PR/kommunikation|10-24 MKR

https://sodratornet.se

Med strategi och kreativitet sätter vi tankar och människor i rörelse.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DesignFullservicePR/kommunikation

Toppkompetenser

Design formgivningDigital marknadsföringKommunikationsstrategiKonceptutvecklingProduktion rörlig mediaVarumärkesstrategi

Övriga discipliner

DesignDigitalMediaPR/kommunikationVarumärke

Övriga kompetenser

Design förpackningDigitalt contentKonceptutvecklingMediestrategiPR strategi/kampanjProduktion materialSociala medierVarumärkesutveckling

Extra fokus på

HållbarhetIdeella organisationerOffentlig sektor

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

Uppsala

Övrig byråfakta
Medlem i

KOMMSvensk PR

Certifieringar

ARUEffektsystem

Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Kollektivavtal

Ja

Södra tornet är en syftesdriven PR- och kommunikationsbyrå. Du hittar oss i Uppsala slott, men våra kunder finns i hela landet. Sedan starten 2002 har vi hjälpt en mängd olika kunder med allt från att förhindra rabiesspridning till att skapa rökfria miljöer eller snygga till varumärken.

Vårt expertområde – och det vi brinner extra för – är att skapa kommunikation som gör nytta för samhället. Med strategi och kreativitet sätter vi människor och tankar i rörelse.

Utvalda uppdrag

Med kreativa strategier och strategisk kreativitet bygger vi starka varumärken, stärker idéer, konceptualiserar och lanserar. Här finner du ett urval av våra uppdrag.

Några av våra kunder

Oavsett om du vill ta ett helhetsgrepp om kommunikationen, eller söker expertis inom ett särskilt område, kan du vända dig till oss. Vi erbjuder en rad olika tjänster inom kommunikationens olika fält. Oftast väljer våra kunder en kombination av strategi och kreativitet – för att få saker att hända. Men vi vet att kommunikation kan vara klurigt att beställa ibland. Träffa oss gärna i ett förbehållslöst möte, så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för ditt företag.

Utmärkelser

Vill du bli en av oss?

Vi letar alltid efter fler stjärnor som vill jobba hos oss. Så även om vi inte har någon ledig tjänst just nu är du välkommen att skicka en ansökan. Vi tar också emot praktikanter.