PHOSWORKS

Digital, Fullservice|25-49 MKr

https://www.phosworks.com

Vi är en kreativ byrå som jobbar med hela varumärkesupplevelsen.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DigitalFullservice

Toppkompetenser

Design formgivningDigital marknadsföringKommunikationsstrategiKonceptutvecklingVarumärkesutveckling

Övriga discipliner

ContentDesignDigitalProduktionVarumärke

Övriga kompetenser

Analys/researchApparDigital design/UX/utvecklingDigital strategiDigitalt contentProduktion rörlig mediaReklamkampanjSEO/SEMSystemutvecklingVarumärkesstrategi

Extra fokus på

B2BHållbarhetInternationella uppdragLife science

Internationella uppdrag

KoncernLokal kompetens

Storlek
Byråintäkt

25 - 49 MKR

Antal anställda

25-49

Kontor

Los AngelesUppsala

Övrig byråfakta
Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

We create luminous brands.

Företagsidentitet, kommunikation och digitala plattformar ska fungera sömlöst tillsammans. Detta är ett framgångsrecept för varumärken som vill bli uppmärksammade och beundrade.

Utvalda case

Stardots – Vad skulle hända om vi kunde mäta Parkinsonsymptom? Det arbetar Stardots för att lösa. Vi hjälper dom bygga ett varumärke som överträffar förväntningar.

Dirac – Dirac skapar ljudupplevelser som ger gåshud. När de ville förnya sitt varumärke skapade vi ett designsystem för optimal känsla, oavsett var Dirac möter sina kunder.

Cytiva – Cytiva hjälper forskare och läkemedelsbolag att förändra liv. Vi förklarar hur deras produkter gör nytta genom smart visualisering och berättar varför de finns genom inspirerande kampanjer.

IDBS – Hur förnyar man en marknadsledare? En produktlansering blev den tändande gnistan för ett starkare varumärke och en ny grafisk profil.

Svenska kyrkan – Hur kunde vi hjälpa Sveriges församlingar och kyrkobesökare att hitta rätt på en webbplats med 80 000 sidor? Välkommen till en tillgänglig webbplats, öppen för alla.

Uppsala universitet är också “Hela Sveriges Universitet”. Med en lyckad kampanj gav vi Uppsala universitet en position som är både kaxig och sann. Resultatet blev flest förhandsansökningar av alla svenska lärosäten.Ett erfaret team med stark meritlista

Citat från Årets byrå 2023:

Strategiskt, flexibelt och lösningsorienterat sätt att jobba. Tar ansvar för helheten på ett strålande sätt och är entusiastiska, nyfikna och positiva.