OUTHOUSEBYRÅN

Design, Reklam|10-24 MKR

www.outhousebyran.se

Vi vill vara en sympatisk kommunikationsbyrå

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DesignReklam

Toppkompetenser

Digitalt contentKommunikationsstrategiProduktion materialReklamkampanjVarumärkesutveckling

Övriga discipliner

ContentDesignDigitalPR/kommunikationProduktionReklamVarumärke

Övriga kompetenser

Design formgivningDigital design/UX/utvecklingDigital marknadsföringDigital strategiKonceptutvecklingPR medierelationerPR strategi/kampanjProduktion rörlig mediaRedaktionellt contentVarumärkesstrategi

Extra fokus på

B2BB2C

Internationella uppdrag

Lokal kompetens

Storlek
Kontor

StockholmVisby

Övrig byråfakta
Medlem i

KOMM

Certifieringar

ARU

Söker medarbetare inom

ProduktionsledningProjektledning

Vår modell kan liknas vid Barbapapa. Vi anpassar teamet efter våra kunders behov för varje uppdrag. Det kan vara någon i vårt fasta kärnteam som copy, strateg eller AD som vi sedan toppar med någon frilansare i vårt nätverk som passar för just det eller det uppdraget.

Vi vet vad vi kan och vad vi inte kan. Därför arbetar vi alltid tillsammans med vår kunders andra partners.

Outhousebyrån Case

Se case från några av våra kunder på vår hemsida.

Några av våra kunder

Ja vad vi är bäst på bör ni nog fråga våra kunder. Vi kan stolt säga att vi har bra kundrelationer och vi försöker alltid lösa våra kunders behov på ett sätt som ska vara okomplicerat och enkelt och som gör att det känns som att man jobbar med inhouse fast vi sitter outhouse.

Vi har en systerbyrå som heter We Dig It i Örebro som är digitala experter så behövs det optimering och expertis inom det digitala kopplar vi alltid in dem. Tillsammans skapar vi fantastiska kampanjer som ger ROI.

Kundreferens

“Samarbetet fortsätter år efter år även fast jag vet att man bör byta byrå emellanåt för att utmana både sig själv och marknaden. Vi utvecklar vårt arbete tillsammans och erövrar nya erfarenheter med det vi gör. Outhousebyrån besitter stor lyhördhet, har bra styrning och är framförallt ett riktigt trevligt gäng med djup kunskap och lång erfarenhet.” Victoria Von Reis Marketing Manager Scandinavia, Neste MY

Jobba hos oss

Hör av dig om du tror att du skulle passa in hos oss. Finns det öppningar är vi glad att ta till oss nya i vårt gäng. Antingen i Visby eller i Stockholm.

I Visby erbjuder vi ett kontor med utsikt över havet, en morgonrock på toaletten som kan användas på lunchrasten för ett dopp i havet (året runt om du är sån). Dessutom ett gäng prestigelöst, enkla kollegor som gillar det vi gör och som jobbar med en mängd fantastiska kunder.