ONEMOTION IMC

Event, Reklam|100-199 MKR

www.onemotion.se

Vi är en event– och reklambyrå med spetskompetens inom alla typer av event samt kommunikation. Vi hjälper kunder att ta ett helhetsgrepp om taktisk och strategisk kommunikation genom att identifiera och agera på rätt typ av möjligheter.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

EventReklam

Toppkompetenser

Event genomförandeEventstrategiKonceptutvecklingReklamkampanjVarumärkesstrategi

Övriga discipliner

DesignEventPR/kommunikationReklamVarumärke

Övriga kompetenser

Design formgivningDesign strategiskDigital marknadsföringDigitalt contentEmployer brandingEvent genomförandeKommunikationsstrategiPR strategi/kampanjProduktion rörlig mediaSociala medierVarumärkesutveckling

Extra fokus på

B2BB2CFMCGHållbarhetInternationella uppdragOffentlig sektorTeknologi

Internationella uppdrag

Koncern

Storlek
Byråintäkt

50 - 99 MKR

Antal anställda

50-99

Kontor

GöteborgStockholm

Övrig byråfakta
Medlem i

KOMM

Certifieringar

ARU

Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Söker medarbetare inom

Art Director/creativeKundansvar/försäljningProjektledningRörlig mediaStrategi

Vi är en event– och reklambyrå med spetskompetens inom alla typer av event samt kommunikation. Vi hjälper kunder att ta ett helhetsgrepp om taktisk och strategisk kommunikation genom att identifiera och agera på rätt typ av möjligheter.

Varumärken vill bli älskade. Produkter gillar att komma nära människor. Och vi människor inspireras av möten med andra människor. Här får vi allt det där att hända genom strategi, kreativitet, innovation och kommunikation som förändrar.

Vi arbetar med många av världens ledande företag inom olika branscher och oftast inom flera discipliner.

Onemotion IMC vill vara byrån där kunder och anställda trivs allra bäst. Mest för att vi vet att det är då saker och ting känns enkla. Som marknadsföring till exempel. Det ska inte vara krångligt att föra människor och varumärken närmre varandra, det ska kännas naturligt och kul. Först då händer det där lilla extra. Därför erbjuder vi inte discipliner, utan kompetenser. Hos oss möter du strateger, projektledare, copywriters, art directors, eventproducenter, grafiska formgivare och motion designers. Vi handplockar den mix av kompetenser som just du behöver för att nå dina mål. Så slå oss en signal, skicka ett mejl eller kom upp och ta en kaffe så får vi visa dig hur vi kan utvecklas tillsammans. Förhoppningsvis kommer du dels få ett gäng nya idéer, dels känna att du arbetar med världens bästa byrå.

 

Onemotion har vid ett flertal tillfällen belönats med Gyllene Hjulet inom olika kategorier av events och brand experience.

Referenser som intygas av Regi

Byrån genomför en kundstudie genom Regi. Läs omdömen och kommentarer från byråns kunder.

De lyssnar in på våra behov och kommer med bra kreativa lösningar både för det fysiska samt digitala. De har en hög leveranssäkerhet och extremt trevliga och tillmötesgående projektledare.

Referenssida
Kvalitetssäkring genom Regi
Kundsamarbete NKI/KPI

JA

Jobba hos oss