OHAPPA

Content, Fullservice|10-24 MKR

www.ohappa.se

B2B-byrån från Hälsingland. Vi hjälper B2B-företag med marknadsföring och arbetsgivarkommunikation.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

ContentFullservice

Toppkompetenser

Design formgivningDigital marknadsföringDigitalt contentKommunikationsstrategiSociala medier

Övriga discipliner

DesignDigitalPR/kommunikationProduktionVarumärke

Övriga kompetenser

Digital design/UX/utvecklingDigital strategiEmployer brandingInvestor relationsProduktion materialRedaktionellt contentReklamkampanjSEO/SEMVarumärkesstrategiVarumärkesutveckling

Extra fokus på

B2BIndustri

Internationella uppdrag

Lokal kompetens

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

HudiksvallMálaga

Övrig byråfakta
Medlem i

KOMM

Certifieringar

ARU

Söker medarbetare inom

Kundansvar/försäljningProjektledningStrategi

Marknads- och arbetsgivarkommunikation

Vi på ohappa hjälper B2B-företag att skapa marknads- och arbetsgivarkommunikation som stärker deras tillväxtresa. Som en kreativ och strukturerad kommunikationspartner kan vi stödja våra kunder i varje steg. Det kan handla om att formulera en strategi, sätta en marknadsplan, lyfta företagets arbetsgivarvarumärke, driva ett mässprojekt eller hantera innehåll på webb och sociala medier. I grund och botten gör vi det som våra kunder inte har tid med, inte kan eller inte vill göra själva.

Välkommen till en okomplicerad, orädd och odryg kommunikationsbyrå.

B2B-byrån från Hälsingland

ohappa är kommunikationsbyrån från Hälsingland som är specialiserad inom B2B. Vi identifierar problemområden, hittar kreativa lösningar och guidar medelstora och stora B2B-företag på deras tillväxtresa – oavsett var i processen de befinner sig. Hos oss blir kommunikationsarbetet strukturerat, lättarbetat och effektivt genom öppen dialog och smarta arbetsverktyg.

Det som skiljer oss från många andra byråer därute är tre små ord – Okomplicerad, Orädd och Odryg. Okomplicerad betyder att vi vill vara enkla att ha att göra med. Det finns ingen anledning att krångla till saker i onödan. Orädd står för kreativitet och kräver både mod och lyhördhet, men också för att vi står med båda fötterna på jorden och är modiga nog att våga säga ifrån när det behövs. Odryg betyder för oss att vara prestigelös, ödmjuk och personlig, men också att verka för det goda – både i relationer och i arbetet.

ohappa är medlem i branschorganisationen Sveriges Kommunikationsbyråer Komm och har medarbetare med ARU-kompetens (auktoriserad reklamutgivare).

ohappa.se

 

https://ohappa.se/

ELE - Utveckling av varumärke


När ELE stod inför omstrukturering fick ohappa i uppdrag att utveckla varumärket och tydliggöra träkoncernens position på marknaden.

Några av våra aktuella kunder

Långsiktigt samarbete eller enskilda projekt?

Att anlita oss för ett enskilt projekt eller som en långsiktig kommunikationspartner är okomplicerat – oavsett uppdragets storlek. Vi skräddarsyr arbetsprocesser och arbetsteam utifrån dig och ditt företags aktuella behov.

Om ditt företag har egna kommunikationsresurser, kan vi vara en backup som går in och stöttar i enstaka projekt eller inom specifika områden. För företag utan interna resurser kan vi ta på oss rollen som extern kommunikationsavdelning – ett team som snabbt kan anpassas till varierande arbetsbelastning eller kompetensbehov. I stället för ta in en eller två anställda erbjuder vi ett helt team  med många års erfarenhet av att skapa kommunikation inom många olika branscher.  Kort sagt – vi kan stötta din organisation hur den än ser ut.  Läs mer på vår webb

Kundröster

"Min upplevelse av ohappa är rakt igenom positiv. De är professionella och kreativa och har förmågan att snabbt sätta sig in i verksamheten och förstå våra behov. Deras varma och opretentiösa sätt har också betytt mycket för oss." Mikael Berggren, CEO ENACO