MILOU COMMUNICATION

Digital, Fullservice|10-24 MKR

http://www.milou.se

Milou är en strategisk och kreativ fullservicebyrå som startade 2003 och har studios i Karlskrona, Kalmar och Malmö. Vi är idag 26 anställda som jobbar med både kommunikation och teknik, marknadsföring och digitala upplevelser.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DigitalFullservice

Toppkompetenser

Digital design/UX/utvecklingKommunikationsstrategiKonceptutvecklingReklamkampanjVarumärkesstrategi

Övriga discipliner

DesignDigitalProduktionReklamVarumärke

Övriga kompetenser

Analys/researchApparDesign formgivningDigital marknadsföringDigital strategiDigitalt contentKonceptutvecklingProduktion rörlig mediaSystemutvecklingVarumärkesutveckling

Extra fokus på

B2BB2CInternationella uppdragOffentlig sektor

Internationella uppdrag

Koncern

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

25-49

Kontor

KalmarKarlskronaMalmö

Koncern/nätverk

Softhouse

Övrig byråfakta
Certifieringar

ARU

Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Söker medarbetare inom

Design/formgivningDigital marknadsföringWebbdesign/UXWebbutveckling

Vi är Milou

Vi hjälper företag och organisationer att synas tydligare, jobba klokare, bli lönsammare och beröra mer. Vi gör det genom att skapa effektiv kreativ kommunikation och bygga smarta digitala tjänster.

Vi tror på styrkan av att både kunna tänka de största tankarna och skapa de mest kreativa lösningarna, att jobba med långsiktig förflyttning och insatser här och nu. Vi vet att vi är bra på att jobba nära våra kunders kärna, nära det som är viktigt. Oavsett om det handlar om en digital tjänst, en varumärkesstrategi eller användarfokuserad design.

Vad vi kan hjälpa till med

Vi gillar att göra bra saker för våra kunder.
Här är några exempel på uppdrag vi är stolta över.

Beautiful Experiences med kunden i centrum

På Milou är vi stolta över varandra. I 18 år har vi haft förmånen att få samarbeta med lokala, nationella och internationella varumärken. Vi har krokat arm med våra kunder genom den digitala transformationen och vi är idag med och bygger framtidens innovationer och lösningar.

Vårt tätt sammansvetsade team består av strateger, beteendevetare, kommunikatörer, UX-designers, copywriters, formgivare, ingenjörer, ekonomer och utvecklare. Flera av oss har varit i branschen länge. Andra är nypåstigna. Vi bidrar med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens där just olikheterna är vår största styrka.

Utmärkelser & nomineringar

Referenser som intygas av Regi

Byrån deltar i Årets Byrå. Läs omdömen och kommentarer från byråns kunder.

Vi har haft en extremt bra relation och erfarenhet med Milou.

Referenssida
Kvalitetssäkring genom Regi
Kundsamarbete NKI/KPI

JA

Are you our new magician?

På Milou kommer du att arbeta tillsammans med människor som är experter inom sitt respektive område. Alla med olika bakgrund, utbildningar, arbetslivserfarenhet med mera – bygger en samhörighet och gemensam styrka baserad på nyfikenhet, prestigelöshet och en ständig vilja att förbättra oss själva.