KONOVALENKO

Fullservice|< 10 MKR

www.konovalenko.se

Vi förvandlar strategi och tanke till kommunikation som berör och förändrar

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

Fullservice

Toppkompetenser

KommunikationsstrategiKonceptutvecklingReklamkampanjSociala medierVarumärkesstrategi

Övriga discipliner

ContentDesignDigitalReklamVarumärke

Övriga kompetenser

Design formgivningDesign förpackningDigital design/UX/utvecklingDigital marknadsföringDigitalt contentProduktion materialProduktion rörlig mediaVarumärkesutveckling

Extra fokus på

B2BB2CBygg & FastighetFMCGInternationella uppdrag

Storlek
Byråintäkt

< 10 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

Malmö

Övrig byråfakta
Medlem i

KOMM

Certifieringar

ARUEffektsystem

På Konovalenko står kommunikationslösningen i centrum. Men inte enbart. Hand i hand med de goda idéerna går analysen och strategierna. Utan det ena inte det andra.

Vår drivkraft är att förvandla strategi och tanke till kommunikation som berör och förändrar. Därmed stärks slutkundens lojalitet till våra kunders varumärken, efterfrågan ökar samtidigt som säljinsatserna enklare kan leda till avslut.

Kalla det gärna affärsstrategisk kommunikation. Eller varför inte – emotionellt starka kommunikationslösningar med rationell förankring.

 

Emotionellt och rationellt alltså! Välkommen att känna oss på pulsen för hur vi får ihop detta. Börja gärna med att titta på vår hemsida där vi beskriver och visar ett antal jobb som vi är stolta över. Hoppas att vi också kan ses framöver.

Några av våra kunder

Har kommunikationen förändrats? Det digitala landskapet har både förenklat, förändrat och skapat nya möjligheter. Något som inte har förändrats är kommunikationens uppgift – att skapa värden för både uppdragsgivare och slutkund. Ett annat sätt att säga detta är att kommunikation ska bidra till utvecklingen och möta behov och önskemål över tid.

Att jobba långsiktigt och konsekvent är även det variabler som är fasta. Det goda samarbetet med våra uppdragsgivare byggt på respekt, ärlighet och öppenhet är för oss grundbultar som ligger fast. Bra kommunikation är ingen tillfällighet. Den kommer alltid ur rätt kombination av kunskap, förståelse, överraskningsförmåga, noggrannhet – och tålamod. Mycket har förändrats, men inte allt.