KAN

Digital, Fullservice|100-199 MKR

www.kan.se

En fullservice byrå med huvudkontor i Malmö och kontor i Stockholm. Vi erbjuder allt från varumärkesstrategier, digitala strategier, innehållsproduktion, webbutveckling, digital performance och allt annat som krävs för att ett varumärke ska växa och nå sina mål i en digital värld.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DigitalFullservice

Toppkompetenser

Analys/researchDataanalysDesign formgivningDesign strategiskDigital design/UX/utvecklingDigital marknadsföringDigital strategiDigitalt contentE-handelKommunikationsstrategiKonceptutvecklingProduktion rörlig mediaReklamkampanjSEO/SEMSociala medierSystemutvecklingVarumärkesstrategiVarumärkesutveckling

Övriga discipliner

ContentDesignDigitalProduktionVarumärke

Övriga kompetenser

Analys/researchDataanalysDesign formgivningDesign förpackningDesign strategiskDigital design/UX/utvecklingDigital marknadsföringDigital strategiDigitalt contentE-handelEmployer brandingKommunikationsstrategiKonceptutvecklingMediestrategiProduktion materialProduktion rörlig mediaReklamkampanjSEO/SEMSociala medierSystemutvecklingVarumärkesstrategiVarumärkesutveckling

Extra fokus på

B2BB2CBygg & FastighetFMCGHållbarhetIndustriInternationella uppdragOffentlig sektor

Internationella uppdrag

Lokal kompetens

Storlek
Byråintäkt

100 - 199 MKR

Antal anställda

100-199

Kontor

MalmöStockholm

Koncern/nätverk

Egmont Storyhouse

Övrig byråfakta
Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Kollektivavtal

Ja

Söker medarbetare inom

Kundansvar/försäljningProjektledningSEO/SEMWebbdesign/UXWebbutveckling

KAN är en fullservicebyrå med runt 150 anställda, varav cirka 120 sitter på Stortorget 31 i Malmö och drygt 30 på vårt kontor i Stockholm. Här – under samma tak ­­– finns alla de kompetenser som en kund behöver inom kommunikation: copywriters, art directors, creative directors, seniora projektledare och produktionsledare, ett stort filmteam med all teknik in-house, UX-designers, social media-managers och analytiker, content-producenter, ett digital performance-team, ett tech-team bestående av både front- och back end-utvecklare, samt ett strategiteam med spetskompetenser och erfarenheter som omfattar allt från varumärkesstrategier, budskapsplattformar och digitala strategier till intern och extern förändringskommunikation. Vi är organiserade för att arbeta smart, effektivt och med kundens affär som ledstjärna. Vi är också väldigt stolta över vårt arbetssätt. Vårt motto är Working with friends, och då menar vi både internt och med kund. Vi samarbetar på riktigt.

Våra case

Vi är väldigt stolta och glada över våra många och mångåriga samarbeten med våra kunder. Läs mer om dessa och om oss på vår site.

Några av våra kunder

Våra fördelar brukar vi sammanfatta så här:
1 – Hög tillgänglighet. Vi är många, och vi kan ofta med kort varsel ta oss an era uppdrag.
2 – Stor bredd. Vi kan lösa olika sorters uppdrag inom olika discipliner och media, utan att behöva gå till underleverantörer eller systerbyråer.
3 – Prestigelöst samarbete. Vi jobbar transparent, konstruktivt och ödmjukt.
4 – God affärsförståelse. Vi har god erfarenhet av och förståelse för de utmaningar man möter i en affärskontext, där man har mål att nå och marknadsandelar att ta.

 

Årets Byrå

Referenser som intygas av Regi

Byrån deltar i Årets Byrå. Läs omdömen och kommentarer från byråns kunder.

KAN är en leveranssäker byrå som utmanar brief på ett bra sätt för att verkligen leverera på kundens behov. Starka inom digitalt, content, och rörlig media. En stabil partner som det alltid är kul och tryggt att arbeta med.

Kvalitetssäkring genom Regi
Kundsamarbete NKI/KPI

JA

Kundsamarbete Kontinuerlig

JA

Jobba hos oss

Vi söker alltid efter duktiga eldsjälar med driv och kunskap inom olika kompetensområden. Läs mer om våra lediga jobb här, där kan du även skicka in en spontanansökan.