KAN

Digital, Fullservice|100-199 MKR

www.kan.se

En fullservice digitalbyrå med kontor i Malmö och Stockholm. Vi arbetar med alltifrån varumärken, digitala strategier, webbutveckling, contentproduktion, marknadsföring och allt annat som krävs för att ett varumärke ska växa och nå sina mål i en digital värld.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DigitalFullservice

Toppkompetenser

Design strategiskDigital design/UX/utvecklingDigital marknadsföringDigital strategiDigitalt contentE-handelKommunikationsstrategiKonceptutvecklingMarketing automationSEO/SEMVarumärkesstrategiVarumärkesutveckling

Övriga discipliner

ContentDesignDigitalProduktionVarumärke

Övriga kompetenser

Analys/researchCRMDataanalysDesign formgivningDesign förpackningEmployer brandingMediestrategiProduktion materialProduktion rörlig mediaReklamkampanjSociala medierSystemutveckling

Extra fokus på

B2BB2CBygg & FastighetFMCGHållbarhetIdeella organisationerIndustriInternationella uppdragOffentlig sektor

Internationella uppdrag

Lokal kompetens

Storlek
Byråintäkt

100 - 199 MKR

Antal anställda

100-199

Kontor

MalmöStockholm

Koncern/nätverk

Egmont Storyhouse

Övrig byråfakta
Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Kollektivavtal

Ja

Söker medarbetare inom

Analys/researchArt Director/creativeCopywritingDesign/formgivningDigital marknadsföringDigitala medierKundansvar/försäljningMarketing automationProduktionsledningProjektledningRörlig mediaSEO/SEMStrategiVarumärkesutvecklingWebbdesign/UXWebbutveckling

KAN är en fullservice digitalbyrå med runt 150 specialister inom de flesta discipliner man som företag behöver för sin digitala närvaro. Det innebär att man inte behöver anlita flera olika byråer eller konsulter för att få helheten att hålla ihop.

På KAN hittar du copywriters, art directors, creative directors, seniora projektledare och produktionsledare, ett stort filmteam med all teknik in-house, UX-designers, social media-managers och analytiker, content-producenter, ett digital performance-team, ett tech-team med front- och back end-utvecklare, samt ett strategiteam med spetskompetenser och erfarenheter som omfattar allt från varumärkesstrategier, budskapsplattformar och digitala strategier till intern och extern förändringskommunikation.

Vi är organiserade för att arbeta smart, effektivt och med kundens affär som ledstjärna. Vårt motto är Working with friends, och då menar vi både internt och med kund. Vi ser våra kundrelationer som samarbeten.

Våra kundcase

Vi är väldigt stolta över våra många och mångåriga samarbeten med våra kunder. På vår webbplats presenterar vi flera kundcase inom alltifrån varumärkesutveckling och grafiska profiler till webbutveckling och digital marknadsföring.

Några av våra kunder

Våra fördelar brukar vi sammanfatta så här:
1 – Hög tillgänglighet. Vi är många, och vi kan ofta med kort varsel ta oss an era uppdrag.
2 – Stor bredd. Vi kan lösa olika sorters uppdrag inom olika discipliner och media, utan att behöva gå till underleverantörer eller systerbyråer.
3 – Prestigelöst samarbete. Vi jobbar transparent, konstruktivt och ödmjukt.
4 – God affärsförståelse. Vi har god erfarenhet av och förståelse för de utmaningar man möter i en affärskontext, där man har mål att nå och marknadsandelar att ta.

Årets Byrå

Referenser som intygas av Regi

Byrån deltar i Årets Byrå. Läs omdömen och kommentarer från byråns kunder.

KAN är en leveranssäker byrå som utmanar brief på ett bra sätt för att verkligen leverera på kundens behov. Starka inom digitalt, content, och rörlig media. En stabil partner som det alltid är kul och tryggt att arbeta med.

Referenssida
Kvalitetssäkring genom Regi
Kundsamarbete NKI/KPI

JA

Kundsamarbete Kontinuerlig

JA

Jobba hos oss

Vi söker alltid efter duktiga eldsjälar med driv och kunskap inom olika kompetensområden. Se våra lediga jobb här.