GRIT

Marketing technology, Media, Digital|50-99 MKR

www.gritmedia.se

Vi är en passionerad och engagerad digital marknadsföringsbyrå som alltid utgår från kundens behov. Vi skapar värde genom insikt, plattformsexpertis och närhet till våra kunders affärer med devisen fakta före känsla.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

Marketing technologyMediaDigital

Toppkompetenser

SEO/SEMMediestrategiMedieförmedlingDigital marknadsföringAnalys/research

Övriga discipliner

MediaMarketing TechnologyDigital

Övriga kompetenser

VarumärkesutvecklingVarumärkesstrategiSociala medierAI/algoritmerE-handelDataanalys

Storlek
Byråintäkt

25 - 49 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

UmeåStockholmSkellefteåLuleå

Övrig byråfakta
Policy

MiljöpolicyJämställdhetspolicyHållbarhetspolicy

Kollektivavtal

Ja

Söker medarbetare inom

SEO/SEMProjektledningMedievalDigital marknadsföringDigitala medierAnalys/research

Grit är det jävlar anamma och den passion som driver oss fram mot att uppnå våra långsiktiga drömmar och mål. Det är nyckeln till vår förmåga att hålla oss fokuserade, stadiga, optimistiska och motiverade. Det handlar inte om ren talang eller om att vara smartast i rummet. Det handlar om att vara uthållig. Att våga offra någonting när det behövs och att konsekvent jobba hårt – riktigt hårt – i jakten på vår vision för framtiden.

Några av våra kunder & partners

Att tillsammans skapa tillväxt och jobba för ständig förbättring är en stor ynnest med att göra det vi gör. Vi vet att tillsammans med er så kan vi skapa bättre marknadsföring.

Utmärkelser

Referenser som intygas av Regi

Byrån placerade sig på en fjärde plats i kategorin Medie- och kommunikationsbyrå (Fristående Media) i Årets Byrå 2023. Läs omdömen och kommentarer från byråns kunder.

Referenssida – GRIT

Har du GRIT?

Vi är ett gäng digitala specialister som brinner för att tillsammans skapa bättre marknadsföring. Det som kännetecknar alla våra medarbetare är en stark drivkraft att utvecklas och bidra till att skapa värde för våra kunder och partners. Är du nyfiken, vetgirig och datadriven? Kontakta oss så pratar vi mer.