EVENTUM

Event, Varumärke|< 10 MKR

www.eventum.se

Bringing brands to live.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

EventVarumärke

Toppkompetenser

Event genomförandePR strategi/kampanjRedaktionellt contentVarumärkesstrategiVarumärkesutveckling

Övriga discipliner

ContentDesignEventPR/kommunikationVarumärke

Övriga kompetenser

ApparDesign formgivningDigitalt contentEmployer brandingEventstrategiKonceptutvecklingMedieförmedlingProduktion materialProduktion rörlig mediaSociala medier

Extra fokus på

B2BB2CHållbarhet

Internationella uppdrag

Lokal kompetensNätverk

Storlek
Byråintäkt

< 10 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

Stockholm

Eventum är en kommunikations- och eventbyrå som med lång erfarenhet, hög kreativitet och smidighet producerar stora och små, publika och interna, fysiska och digitala event. Med samlad erfarenhet från event, TV, konserter, sport och strategisk marknadskommunikation har vi stenkoll på hur man verkligen berör människor.

Case

Vi är en eventbyrå som med gedigen erfarenhet, proffsighet och smidighet producerar stora och små, publika och interna evenemang samt digitala möten.

Vi vet hur man berör

Med en samlad erfarenhet från TV, musikaler, konserter, event, sport och strategisk marknadskommunikation – vågar vi påstå att vi verkligen har stenkoll på vad det egentligen är som berör. Det handlar om att skapa upplevelser som spelar på alla sinnen, att överraska och att alltid utmana. Man behöver inte alltid krångla till det, ibland finns den där perfekta lösningen närmare till hands än vad man kan ana. Vi kommer garanterat hjälpa Dig att hitta rätt! Du kanske vill kommunicera ett helt nytt sätt att arbeta till dina medarbetare? Skapa ett nytt internationellt pris i ett helt nytt ämne eller sätta upp en musikal? I New York? Om du vill veta hur detta kan gå till, fråga oss.