EDISEN

Marketing technology, Produktion, Reklam, Content, Digital|200 MKR +

www.edisen.com

Edisen (f.d Chimney) grundades 1996 i Stockholm och är idag ett av de ledande contentbolagen i Europa. År 2021 rankades Edisen som Årets Contentbyrå av REGI och vi erbjuder våra uppdragsgivare strategisk rådgivning, produktion av kommunikation samt distribution.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

Marketing technologyProduktionReklamContentDigital

Toppkompetenser

Produktion rörlig mediaProduktion materialReklamkampanjKommunikationsstrategiDigitalt content

Övriga kompetenser

Marketing automationRedaktionellt contentSociala medierDigital marknadsföringCRMDesign formgivningDigital strategi

Extra fokus på

B2CFMCGInternationella uppdragB2B

Internationella uppdrag

Lokal kompetens

Storlek
Byråintäkt

200 MSEK +

Antal anställda

>200

Kontor

WarsawMalmöNew YorkLondonSan DiegoSeoulShanghaiSingaporeStockholmLos AngelesBerlinGöteborg

Edisen – The Unskippable Content Company

Edisen (f.d. Chimney) grundades 1996 av datanörden Henric Larsson och var då ett av de första post-produktionsbolagen i Norden. I takt med att rörligt innehåll blev allt vanligare i målgruppers kanaler, växte också Edisens huvuddiciplin till att inkludera kreativa tjänster, produktion och distribution.

Vi har film och rörligt media i vårt DNA och tror på att skapa upplevelser som är relevanta och engagerande med en underhållande approach. Edisen drivs av 500 kreativa talanger i Europa, USA och APAC. Vi arbetar med allt från Art Direction, Design, Copywriting, filmproduktion, contentproduktion, koncept, digital strategi till ljuddesign och specialeffekter.

Allt ovan gör att det inte alltid är helt lätt att jämföra oss med andra produktionsbolag, byråer eller konsulter. Men en sak är säkert, det finns inget riktigt normalt med Edisen och vår mix av uppdrag för TV-serier, långfilmer, varumärkesbyggande, filmproduktion, specialeffekter, poddar och mediaköp – gör oss unika.

Läs mer på Edisens hemsida

Utmärkelser