DIGITAL DOMINANCE

Digital|10-24 MKR

https://digitaldominance.se/

Vi är Årets Byrå 2022! Välkommen till en digital fullservice-byrå med stort hjärta, senior kompetens och Sveriges mest nöjda kunder. 💛 Du hittar våra kontor i Stockholm och Malmö - och våra kunder i hela världen.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

Digital

Toppkompetenser

Digital marknadsföringDigital strategiE-handelSEO/SEMSociala medier

Övriga discipliner

ContentMarketing TechnologyVarumärke

Övriga kompetenser

CRMDataanalysMarketing automationProduktion material

Extra fokus på

B2BB2C

Internationella uppdrag

Koncern

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

MalmöStockholm

Övrig byråfakta
Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Söker medarbetare inom

Analys/researchAnnat områdeByråledningDigital marknadsföringProjektledningSEO/SEMStrategi

Välkommen till Digital Dominance – Årets Byrå 2022!

Vi är en digital fullservicebyrå med kontor i Stockholm och Malmö som skapar skräddarsydda lösningar för dig som kund utifrån vårt unika helhetskoncept för digital marknadsföring. Vi hjälper dig att dominera nätet, helt enkelt.

Både vi och våra kunder vet att det fungerar – sedan starten 2013 har hela 98,6% av våra kunder ökat sina lönsamma försäljning på nätet. Helt utan bindningstid eller genvägar. Med engagemang, omtanke och ett härligt gäng med några av Sveriges skarpaste digitala marknadsförare, seniora affärsutvecklare och analytiker.

Lite blygsamt skryt till? Våra kunder har utsett oss till Årets byrå 2022 (hurra!) och vi knep en finalplats när Digiday utsåg Europas bästa digitala byrå.

“Odd Molly har haft en mycket kraftig tillväxt på webben under de senaste åren och Digital Dominance har verkligen varit en viktig bidragande orsak till det med digital annonsering och SEO-expertis. Vi uppskattar också att de är en bredare samtalspartner och rådgivare när det kommer till strategi.”

– Linn Thor, Head of Marketing & Head of E-Commerce på Odd Molly

Möt några av våra kunder

Våra prestationer

Referenser som intygas av Regi

Byrån vann Årets Byrå 2022 i kategorin digitalbyråer 5-25MKR. Läs omdömen och kommentarer från byråns kunder.

Alltid tydliga angående vad nästa steg ska vara och det är aldrig något oklart.

Referenssida

Att jobba hos oss!

Sedan starten 2013 har vårt motto varit ”inte störst, men bäst” – att vara en byrå i världsklass, vilket kräver ett team i världsklass. Därför sätter vi stor vikt vid att hitta rätt personer och erbjuda en rolig arbetsplats med entreprenörsdriv.

Vår strukturerade utvecklingsprocess i kombination med att vi växer (hurra!) innebär stora möjligheter för dig att påverka din vardag och utvecklas i den riktning du vill. Kanske vill du bredda dig inom fler områden, nörda ner dig i ett specialområde eller ta en ledarskapsroll?

Vi tror på att hjälpa varandra och att uppmuntra nya kreativa idéer (allt från brandat Digital Dominance-vin till vårt egenutvecklade AI har kommit till så). Och givetvis att klappa kontorshundarna. Allt för att tillsammans hjälpa våra kunder att dominera digitalt – och ha väldigt kul på vägen!