DELOREAN

Digital, Fullservice|10-24 MKR

www.delorean.se

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DigitalFullservice

Toppkompetenser

Digital design/UX/utvecklingDigital marknadsföringDigital strategiE-handelSEO/SEMSystemutveckling

Övriga discipliner

DesignDigitalProduktionReklamVarumärke

Övriga kompetenser

Analys/researchApparDataanalysDesign formgivningDesign förpackningDesign strategiskDigitalt contentE-handelEmployer brandingKommunikationsstrategiKonceptutvecklingMarketing automationMartech rådgivningPersonaliseringProduktion materialProduktion rörlig mediaRedaktionellt contentReklamkampanjSociala medierSystemutvecklingVarumärkesstrategiVarumärkesutveckling

Extra fokus på

B2BB2CIdeella organisationerOffentlig sektor

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

FalunLondonStockholm

Övrig byråfakta
Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Kollektivavtal

Ja

Söker medarbetare inom

ProjektledningWebbutveckling

Digital byrå som gör det svåra enkelt

Vill du ha hjälp att utveckla din verksamhet digitalt? Delorean förbättrar användarupplevelsen, optimerar kundresor och förenklar komplexa affärsflöden. Vi är experter inom teknik, design och tillgänglighet.

Några av våra case

Vi jobbar med uppdragsgivare i olika branscher, från myndigheter och organisationer till startups och resebolag. Det de har gemensamt är en digital utmaning som vi hjälper dem med. Se några exempel på projekt som vi har varit delaktiga i.

Några av våra kunder

Delorean är en byrå som är specialiserad på att förbättra mottagarens upplevelser och som tar ansvar hela vägen, från första mötet till en långvarig relation. 

Det vi alla har gemensamt är att vi alla brinner för kreativa lösningar och innovationer som bidrar till en bättre användarupplevelse. 

Vi gillar att arbeta nära våra kunder på ett öppet och smidigt sätt, något vi vet ger de bästa resultaten. Och om du arbetar med oss ​​kommer du att märka att vi tycker det är viktigt att tänka noga innan vi börjar sätta igång

Vi är i dagsläget 23 personer och med kontor i Gamla Stan, Stockholm.

Referenser som intygas av Regi

Byrån kom på en tredje plats i Årets Byrå 2023 i kategorin Digital 5–25 MKR. Läs omdömen och kommentarer från byråns kunder.

Efter vårt arbete med lanseringen av webben som gjordes på väldigt kort tid och som vi var väldigt nöjda med så har jag rekommenderat Delorean till vänner och arbetskollegor i branschen flera gånger. Det är ett nöje att arbeta med dem och jag känner stor tillit till dem.

Referenssida