DEAR FRIENDS

Fullservice|25-49 MKr

dearfriends.se

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

Fullservice

Toppkompetenser

Digital design/UX/utvecklingDigital marknadsföringKommunikationsstrategiReklamkampanjVarumärkesstrategi

Övriga discipliner

DigitalProduktionReklamVarumärke

Övriga kompetenser

Analys/researchApparDesign formgivningDesign förpackningDesign strategiskDigital marknadsföringDigital strategiDigitalt contentE-handelEvent genomförandeKommunikationsstrategiKonceptutvecklingPR strategi/kampanjProduktion rörlig mediaRedaktionellt contentSociala medierSystemutvecklingVarumärkesstrategiVarumärkesutveckling

Extra fokus på

B2BB2CHållbarhetLife science

Internationella uppdrag

Nätverk

Storlek
Byråintäkt

25 - 49 MKR

Antal anställda

25-49

Kontor

Göteborg

Övrig byråfakta
Söker medarbetare inom

Webbutveckling

Dear Friends är en idédriven fullservicebyrå baserad i Göteborg. Vi hjälper våra kunder att omsätta strategiska och taktiska affärsmål till kreativa och effektiva lösningar. Våra experter rör sig sömlöst mellan strategisk varumärkesutveckling, kreativ reklam, digitala upplevelser och engagerande innehåll inom B2C, B2B och Life Science.

Kika på några av våra case

Creative

Vår process för idéarbete är bevisat framgångsrik för såväl kunder som oss själva, och fungerar som garant för att vi levererar idéhöjd och kvalitet.

Digital

Våra strateger, utvecklare och producenter jobbar dedikerat för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och kreativa höjd på våra leveranser.

Health

Om kreativitet kännetecknas av förmågan att tänka utanför boxen, handlar kommunikation inom life science, ofta om att utmana gränserna innanför den.

ID

När du har en tydlig bild av – och är konsekvent med – hur ditt varumärke uppfattas stärker du det immateriella värdet och effektiviteten på alla dina kommunikationsinsatser

Social Media

Våra experter hjälper dig med allt från strategi, medieköp och analys till snabbt och kreativt content signerat våra kreatörer.

Utmärkelser

Referenser som intygas av Regi

Byrån deltar i Årets Byrå. Läs omdömen och kommentarer från byråns kunder.

Är mycket professionella, pålästa och utmanar oss för att bli bättre.