CONTEXT MEDIA

Digital, Media|100-199 MKR

https://www.contextmedia.se/

Vi är en kanaloberoende mediebyrå med stort engagemang. Hos oss finns mediastrateger, analytiker, digitala specialister och projektledare men också verktyg och insikter för att verkligen kunna göra skillnad för våra uppdragsgivare.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DigitalMedia

Toppkompetenser

Digital marknadsföringDigital strategiMediestrategiSEO/SEMSociala medier

Övriga kompetenser

Analys/researchCRMReklamkampanj

Internationella uppdrag

Koncern

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

LuleåStockholmUmeåVäxjö

Koncern/nätverk

Thinc Collective

Med rätt kunskap, erfarenhet, insikter och verktyg så tar vi reda på vad som behöver göras. Hur marknaden ser ut, vilka är målgruppen och var finns de? Även konkurrentbevakning, vad syftet är, målsättningar och strategier.

Kundutlåtanden

Här kan ni se vad några av våra uppdragsgivare har att säga om oss.

Vi hjälper er med alla mediaköp – oavsett kanal. Vi tror på att vara kanaloberoende för att vid varje tillfälle välja den/de kanaler som skapar bäst resultat för våra uppdragsgivares mål. Vi sköter hela processen från förhandlingar, bokningar, optimeringar, utvärderingar och lärdomar.
Med rätt planeringsverktyg, kunskap och erfarenhet strävar vi hela tiden till att optimera köpen. Vi är partner till både Google och Facebook och medlemmar i branschorganisationen Sveriges mediebyråer.

Utmärkelser

Referenser som intygas av Regi

Byrån deltar i Årets Byrå. Läs omdömen och kommentarer från byråns kunder.

De tar in det vi behöver, är lyhörda, kommer med idéer och tankar på hur vi kan minska utgifterna och få ut mer. Suveränt. Sköter arbetet med sociala medier på ett förbaskat bra sätt.

Referenssida