BYN

Fullservice, Reklam, Varumärke|10-24 MKR

www.bynkommunikation.se

En kommunikationsbyrå med skyhöga ambitioner och jordnära attityd.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

FullserviceReklamVarumärke

Övriga discipliner

ReklamVarumärke

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

Norrköping

Övrig byråfakta
Medlem i

KOMM

Certifieringar

ARU

Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Byn är en strategisk kommunikationsbyrå i Norrköping. Med hjärta för jämlikhet och tillgänglighet skapar vi långsiktiga värden för våra uppdragsgivare, deras kunder och samhället i stort. Det gör vi genom att utveckla och förverkliga kloka strategier och kreativa koncept för insiktsdriven kommunikation. Tillsammans med våra kunder bygger vi starka varumärken som når ut och berör.

På Byn möts skyhöga kreativa ambitioner och en jordnära attityd.
Vi tror att du kommer gilla oss.

Kolla in vad vi gjort för andra!

Här kan du se exempel på uppdrag som vi utfört åt små och stora kunder.

Byn är en reklambyrå med fokus på varumärkesutveckling, design, kommunikationsplattformar, kreativa koncept och kommunikationsrådgivning. Vi jobbar i alla kanaler och i nära samarbeten med både våra uppdragsgivares interna resurser och våra produktionspartners. Våra kunder finns över hela Norden. I alla branscher: privat och offentlig, stort och litet.

Även om våra kunder kanske inte har jättemycket gemensamt vid första ögonkastet, finns det något som förenar dem. De gillar att jobba med oss. Och de gillar oss så mycket att vi hamnat på pallen hela tre gånger i Årets Byrå under åren 2019-2022. Smickrande! Själva ser vi just den utmärkelsen som ett tecken på att vi tänker rätt när vi sätter våra medarbetare, vår arbetsmiljö och företagskultur först. Vi tror helt enkelt att glada, trygga människor som gillar att jobba tillsammans också gör ett bra jobb.

Varmt välkommen till Byn!

”De är verkligen excellenta! De förstår på riktigt och det var därför vi anlitade dem. De är nog enda byrån som verkligen knäckt koden. De har på riktigt förstått tonaliteten i vårt varumärke.”

Jobba hos oss

På Byn jobbar ett gäng himla trevliga och synnerligen skickliga människor. Eller bybor som vi ofta säger. Vi har roligt på jobbet och tillsammans skapar vi riktigt bra kommunikation för våra kunder.

Är du nyfiken på Byn som arbetsplats? Vi träffar gärna dig som är grym på det du gör, trevlig och full av lagom tokiga idéer.