byBrick Interface

Fullservice, Digital|10-24 MKR

https://www.bybrick.se/

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

FullserviceDigital

Toppkompetenser

VarumärkesutvecklingSystemutvecklingDigitalt contentKonceptutvecklingDigital marknadsföring

Övriga discipliner

VarumärkeProduktionDesignContent

Övriga kompetenser

Sociala medierSEO/SEMRedaktionellt contentProduktion rörlig mediaProduktion materialMartech rådgivningDigital strategiApparDigital design/UX/utveckling

Extra fokus på

TeknologiLife scienceInternationella uppdragIndustriB2B

Internationella uppdrag

Lokal kompetensNätverk

Storlek
Antal anställda

10-24

Kontor

VästeråsStockholm

Övrig byråfakta
Policy

MiljöpolicyJämställdhetspolicyHållbarhetspolicy

Våra kunder är ambitiösa företag med stor potential att lyfta och positionera sina produkter och tjänster på marknaden och nå nya nivåer av tillväxt. Vi är ett nyfiket och tryggt bollplank på resan, lyssnar på utmaningar, skapar idéer och bygger lösningar som gör skillnad på riktigt.

Vi ser oss hellre som affärspartner än leverantör. I vårt team finns strategisk och teknisk höjd, kreativa idésprutor och expertkompetens inom digital marknadsföring, copywriting, design, visualisering och 3D-animation. Dessutom utnyttjar vi den spetskompetens som finns inom byBrick för att leverera unika lösningar i teknikens framkant.

Case: Sordin

Strategisk varumärkespositionering och integrerad marknadskommunikation för en internationell innovatör inom hörselskydd

Urval av aktuella kunder

Vi är rätt partner för dig som vill

Optimera dina digitala möjligheter till nya affärer

Baserat på ditt nuläge skapar vi rätt förutsättningar genom välbeprövade metoder och skräddarsyr din digitala marknadsföring för att du ska nå så många som möjligt i din målgrupp. Vårt kreativa team ser till att du väcker intresse med relevant innehåll och kampanjer som leder till nya leads och affärer.

Lyckas med en produktlansering eller varumärkesetablering

Ett starkt varumärke och väldefinierad positionering på marknaden är avgörande för att träffa rätt i dina marknadsaktiviteter. Vi hjälper dig att definiera plattformen för din kommunikation och att förankra den hos dina medarbetare för att säkerställa den långsiktiga framgång som skapas när hela företaget lever och andas ert varumärke.

Öka ditt varumärkeskapital inför en investeringsrunda eller exit

Att jobba med varumärkesfrågor och marknadsföring som skapar en tydlig positionering är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att öka din attraktionskraft.

Jobba med ett team som både möjliggör och genomför

Vi är experter på varumärkesutveckling inom business to business och vet att det är ett maraton, inte en sprint. För att lyckas krävs en målmedveten, kontinuerlig närvaro på marknaden. Med oss som partner har du alltid tillgång till rätt expertis vid rätt tillfälle som en integrerad del av ditt marknadsarbete.

Läs mer om vad vi gör inom:

Marknadskommunikation

Lösningar för säljorganisationer

Virtual Reality och Augmented Reality