BERGSTRÖM & SUND

Fullservice, Reklam|< 10 MKR

bergsund.se

Vi hjälper varumärken att identifiera och skapa den förändring de behöver för att växa. Och vi har en lång historia av att skapa och producera effektiv kommunikation för företag och organisationer.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

FullserviceReklam

Toppkompetenser

Design formgivningKommunikationsstrategiProduktion materialProduktion rörlig mediaVarumärkesutveckling

Övriga discipliner

ContentDesignDigitalProduktionVarumärke

Övriga kompetenser

Digital marknadsföringDigitalt contentKommunikationsstrategiKonceptutvecklingReklamkampanjSEO/SEMSociala medierVarumärkesstrategi

Extra fokus på

B2BB2CHållbarhet

Internationella uppdrag

Lokal kompetens

Storlek
Byråintäkt

< 10 MKR

Antal anställda

<10

Kontor

Stockholm

Kännetecknande för våra jobb är att de har tydligt prioriterade mål och lönar sig särskilt väl. Effekten på affären blir större när kommunikationen skapar värde för både mottagare och avsändare.

Kreativ och effektiv kommunikation sedan 1993

Bergström & Sund har en lång historia av att skapa och producera effektiv kommunikation för företag och organisationer.

Att utveckla och vårda varumärken är ett förtroende som man förtjänar. För vår del har det alltid handlat om ett genuint intresse och engagemang för att hjälpa våra kunder att nå sina mål.

Genom att kombinera våra erfarenheter med kunnandet som finns i vårt nätverk av specialistbyråer och frilansare kan vi vara snabba på bollen, och samtidigt pricka rätt.

Omsorgen för våra kunders varumärken och marknadskommunikation är kärnan i vår verksamhet, men vi intresserar oss också för hur insatser påverkar samhället. Satsningar som driver utvecklingen i en mer hållbar riktning känns inte bara bra i magen, de tenderar också att vara långsiktigt mer lönsamma.

Vi letar efter fler uppdrag som driver varumärken i en mer hållbar riktning. Hör av dig till oss om du vill skapa er en stark marknadsposition i ett hållbart samhälle.