BÄSTA KOMPISAR

Fullservice, Reklam|10-24 MKR

bastakompisar.se

Bästa Kompisar är en reklambyrå i Malmö. Här skapar och producerar vi känslor – utan avkall på förnuftet. Vi navigerar varumärken genom planerad förändring. Alltid efter behov. Alltid med känsla.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

FullserviceReklam

Toppkompetenser

KommunikationsstrategiProduktion rörlig mediaReklamkampanjSociala medierVarumärkesstrategi

Övriga discipliner

ContentDigitalProduktionReklamVarumärke

Övriga kompetenser

Design förpackningDigital marknadsföringDigital strategiKommunikationsstrategiKonceptutvecklingProduktion materialVarumärkesutveckling

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

Malmö

Från Malmö med kärlek.

Bästa Kompisar grundades 2008 i Malmö, och i Malmö har vi stannat. Det som har förändrats är antalet kompisar. Vi var tre som började. Idag är vi 21. Det innebär att 21 kreativt begåvade yrkesprofessionella samlas i våra lokaler på Södra Tullgatan 3, varje dag. Alla skiljer sig i talang och specialområde, men förenas i kreativitet och passion.

Länge leve fantasin

Bästa Kompisars och Panduros samarbete startade i början av 2018 med en CSR-kampanj, till förmån för SOS Barnbyar och som senare skulle mynna ut en helt ny varumärkesplattform under parollen ”Länge Leve Fantasin”. Ett långsiktigt heltäckande varumärkeskoncept med tillhörande film, ljud, musik, illustrationer, maskotar, print och POS. Ett koncept som förvaltade och utvecklade Panduros starka varumärke och tillät uttag i samtliga kanaler och format.

Läs mer här. 

Vi hjälper varumärken att bli starkare, snyggare och smartare.

Allt går snabbare. Inte minst sättet vi kommunicerar på, vilket gör att tid är viktigare än någonsin. Tiden måste spenderas effektivt. Därför har Bästa Kompisar fokus på just effektivitet. Vi är en fullservicebyrå och vi tror på den samlade kraften i att ha allt samlat på ett ställe. Inga långa beslutsvägar och inget krångel med underleverantörer – utan all kompetens, kreativitet, strategi, produktion och analys som samverkar under ett och samma tak.

Kompetenser:

  • Varumärkesarbete
  • Koncept
  • Reklam
  • Film/Fotoproduktion
  • Soundbranding
  • Webb
  • Social Media

Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Portfolio

Se fler referenser på bastakompisar.se.