BÄSTA KOMPISAR

Reklam, Fullservice|25-49 MKr

bastakompisar.se

Malmös härligaste fullservicebyrå med spetskompetens inom varje fält.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

ReklamFullservice

Toppkompetenser

VarumärkesstrategiSociala medierReklamkampanjProduktion rörlig mediaKommunikationsstrategi

Övriga discipliner

VarumärkeReklamProduktionDigitalContent

Övriga kompetenser

VarumärkesutvecklingKonceptutvecklingProduktion materialKommunikationsstrategiDigital strategiDigital marknadsföringDesign förpackning

Extra fokus på

B2CB2B

Internationella uppdrag

Lokal kompetens

Storlek
Byråintäkt

25 - 49 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

Malmö

Från Malmö med kärlek.

Bästa Kompisar grundades 2008 i Malmö, och i Malmö har vi stannat. Det som har förändrats är antalet kompisar. Vi var tre som började. Idag är vi 20. Det innebär att 20 kreativt begåvade yrkesprofessionella samlas i våra lokaler på Södra Tullgatan 3, varje dag. Alla skiljer sig i talang och specialområde, men förenas i kreativitet och passion. Vi tror på att med kreativitet, hjärta och hjärna leverera kommunikation som får våra kunder att växa — och vi med dem.

Några av kunderna vi arbetar med:

Vi hjälper varumärken att bli starkare, snyggare och smartare.

Allt går snabbare. Inte minst sättet vi kommunicerar på, vilket gör att tid är viktigare än någonsin. Tiden måste spenderas effektivt. Därför har Bästa Kompisar fokus på just effektivitet. Vi är en fullservicebyrå och vi tror på den samlade kraften i att ha allt samlat på ett ställe. Inga långa beslutsvägar och inget krångel med underleverantörer – utan all kompetens, kreativitet, strategi, produktion och analys som samverkar under ett och samma tak.

Kompetenser: Varumärkesstrategi, reklam, koncept & idé, digital marknadsföring, film/fotoproduktion, webb, soundbranding och sociala medier och mycket mer.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Nominerad Årets Byrå 2023 • Publishingpriset, Silver • Nominerad Publishingpriset 2023 • Nominerad Swedish Content awards 2023

Portfolio

Se mer från Bästa Kompisar