WILSON CREATIVE

Digital, Reklam|10-24 MKR

www.wilsoncreative.se

En kärleksfull byrå med kreativ höjd och tekniskt djup. Med hjälp av design, kod, content och datadriven marknadsföring skapar vi hållbara varumärken och digitala upplevelser som känns i hjärtat.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DigitalReklam

Toppkompetenser

Digital design/UX/utvecklingDigital marknadsföringProduktion rörlig mediaSociala medierVarumärkesutveckling

Övriga discipliner

ContentDesignDigitalReklamVarumärke

Övriga kompetenser

DataanalysDesign formgivningDesign förpackningDigital strategiDigitalt contentE-handelKonceptutvecklingReklamkampanjSEO/SEMVarumärkesstrategi

Extra fokus på

Hållbarhet

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

KalmarStockholm

Övrig byråfakta
Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Söker medarbetare inom

Digital marknadsföring

Våra kontor ligger i Kalmar och Stockholm men vi har kunder i hela Sverige. I våras tog vi hem dubbla silvermedaljer i Årets byrå: Årets Digital och Årets Arbetsgivare.

Varumärkesarbete Kalmar FF 2023

Inför säsongen 2023 fick vi uppdraget att se över Kalmar FF:s visuella identitet. Ett hedersamt uppdrag som vi fick gå in i med både ödmjukhet och varsamhet. Att arbeta med en fotbollsförening och till och med justera det mest centrala – emblemet – är inget man gör i en handvändning.

Fanclub

Wilson Creative är en digital byrå, ish.

Wilson Creative är en one-stop shop för företag och organisationer som har ett brett digitalt kommunikationsbehov. För vissa är vi en reklambyrå, för andra en webbyrå och för ytterligare några är vi ett produktionsbolag för film. Sedan har vi de som ser oss som en sociala medier-byrå och contentbyrå. Eller vänta, är vi inte en designbyrå eller till och med en marknadsföringsbyrå?! Vi har valt att koka ner det till digital byrå för det låter helt enkelt tuffast.

Vi drog igång 2005, finns i Kalmar och Stockholm och har uppdragsgivare i hela Sverige.

2 x silver till Wilson i Årets byrå 2023: Årets digitala byrå och Årets arbetsgivare

Lyssna på Jon!

"Med hjälp av Wilsons skräddarsydda rapporter får vi snabbt en tydlig bild över hur våra marknadsföringsinsatser presterar och kan arbeta effektivt för att nå våra mål. Wilson är alltid professionella, kompetenta och härliga att arbeta med". /Jon Flobrant, Kalmar Energi

Jobba hos oss

Här kan ni marknadsföra om ni letar efter nya medarbetare. Lorem ipusm dolor sit amet viverra tempus fermentum convallis.