UNITED

Event|25-49 MKr

https://weareunited.se

United är event- & brand experience-byrån som i över 20 år har skapat tillväxt genom starka upplevelser åt nordens mest spännande varumärken!

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

Event

Toppkompetenser

Produktion rörlig mediaKonceptutvecklingKommunikationsstrategiEventstrategiEvent genomförande

Övriga discipliner

EventContent

Övriga kompetenser

VarumärkesstrategiReklamkampanjPR strategi/kampanjEmployer brandingDigital marknadsföringDesign formgivning

Extra fokus på

HållbarhetFMCGB2C

Internationella uppdrag

Nätverk

Storlek
Byråintäkt

25 - 49 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

Stockholm

Övrig byråfakta
Policy

JämställdhetspolicyMiljöpolicyHållbarhetspolicy

Söker medarbetare inom

ProjektledningProduktionsledningKundansvar/försäljningArt Director/creative

På united har vi skapat en unik one-stop-shop för varumärken som arbetar med brand experience – oavsett hur utmaningarna och behoven ser ut. Med över 20 års erfarenhet av att arbeta med några av nordens mest spännande varumärken, har vi full koll på allt som måste vara på plats och kreativiteten och kunnandet för att ta det till helt nya kreativa höjder.

Interaktionen mellan människor och varumärken är nyckeln för att skapa framgångsrika affärer. Vi får dina kunder att köpa mer, stanna längre och bli mer trogna ert varumärke, samtidigt som de bjuds på en fantastisk varumärkesupplevelse som skiljer ut er från era konkurrenter.

 KORT SAGT 
VI SKAPAR TILLVÄXT GENOM STARKA UPPLEVELSER

 

Vi är oerhört stolta över att united har fått utmärkelser för att ha Sveriges nöjdaste kunder (Årets Byrå), en kreativitet på absolut högsta nivå (Gyllene Hjulet) och fina finansiella resultat (DI Gasell). Samtidigt har vi lyckats visa att vi vinner mot de bästa i världen (Cannes Lions) och att ett väl genomfört event såväl kan skapa obetalbar PR (Spinn) som maximera värdet av er sponsring (ESA).

 

VÅRA TJÄNSTER
CONSUMER EVENTS
United skapar event som driver kännedom, engagemang och transaktioner mellan varumärken och konsumenter – I verkliga livet, digitalt och i sociala medier.

SHOPPING EXPERIENCE
Säldrivande upplevelser som väcker känslor och köplust. Vi hjälper varumärken att vinna i handeln och får konsumenten att spendera sin tid och pengar hos dem, oavsett om deras distribution är fysisk eller digital.

HYBRID EVENTS
Vi hjälper varumärken att planera och genomföra hybridevent som engagerar både de som närvarar på plats och för de som deltar online. Våra hybridevent förenar det bästa av båda världar vilket gör att våra kunder når fler, får större engagemang och bättre resultat.

CORPORATE EVENTS
Mötesdriven kommunikation som driver lönsamhet och tillväxt både internt och externt. Vi hjälper er att planera upp era möten som en viktig kugge i ert kund- och HR- arbete. Få ut maximalt av såväl de stora som små eventen under året.

INFLUENCER EVENTS
Vi sammanför varumärken och influencers för att skapa kreativa event och unikt innehåll som verkligen engagerar och bygger starka emotionella band till deras följare och era målgrupper på ett effektivt sätt.

EXHIBITION & EXPO
Vi skapar utställningar och mässupplevelser som stärker relationerna mellan ert varumärke och de människor som betyder mest. Med effektiv kommunikation före, under och efter eventen ser vi till att ta till vara på varenda kontakt för att förvandla dessa till nya affärer och nöjdare kunder åt er.

Ett urval av våra projekt

Här presenterar vi ett urval av alla de projekt vi har arbetat med inom Brand Experience och event, men det är bara toppen av isberget. Är det något inom ett särskilt område ni vill se ett case inom, så hör bara av dig. Chanserna är goda att vi har erfarenhet därifrån.


På United tar vi hållbarhet på allvar. Vi fick vår första hållbarhets-certifiering 2009 och är sedan 2020 silver-certifierade hos Ecovadis, men siktar mot guld. Tiden då vi aningslöst kunde dela ut give aways av plast från Kina är över för gott. För att säkerställa hållbara events har vi en välstrukturerad och väldokumenterad arbetsprocess. Vi ger er verktygen och hjälper er att nå era hållbarhetsmål. Alla våra events och hela vår verksamhet klimatkompenseras till 100%.

 

EVENTPERSONAL

För oss och våra kunder blir du som varumärkesambassadör en av de viktigaste ingredienserna för att skapa riktigt framgångsrika aktiveringar. Du blir en del av roligt ett team som består av engagerade, utåtriktade och resultatdrivna personligheter, som alla jobbar med oss av lite olika anledningar.

Några ser det som en livsstil, andra som ett roligt och givande sätt att dryga ut kassan under studietiden och en del som en möjlighet att lära sig event från grunden. Däremot har alla i vårt team en gemensam nämnare – man älskar mötet med människor.

Vi på United är väldigt noga med att matcha rätt person med rätt kund och produkt. Därför vill vi få reda på så mycket som möjligt om dig – Ju mer vi vet om dina viktigaste färdigheter och din personlighet, desto enklare blir det för oss att bedöma din ansökan och se om vi kommer passa ihop bra tillsammans. Vi har en tydligt formulerad uppförandekod som all personal måste läsa, skriva under på och efterleva.

Låter det spännande? Skicka ditt CV och något personligt till oss på fieldwork@weareunited.se, så återkopplar vi till dig inom kort!