TRIGGERFISH

Design, Digital|

www.triggerfish.se

Digital/webbyrå från Stockholm med fokus på affärsdrivande och konverterande lösningar. Stark kompetens inom digital analys, UX/UI samt webbutveckling.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DesignDigital

Toppkompetenser

DataanalysDigital design/UX/utvecklingDigital marknadsföringE-handelSEO/SEMSystemutveckling

Övriga discipliner

DesignDigital

Övriga kompetenser

Analys/researchApparDigital marknadsföring

Extra fokus på

B2BB2CBygg & FastighetHållbarhetIdeella organisationerInternationella uppdragTeknologi

Internationella uppdrag

Koncern

Storlek
Byråintäkt

25 - 49 MKR

Antal anställda

25-49

Kontor

NorrköpingStockholm

Övrig byråfakta
Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Söker medarbetare inom

Webbdesign/UXWebbutveckling

Triggerfish är en affärsdrivande och senior webbyrå med bas i Stockholm som funnits sedan 1999. Med ett heltäckande erbjudande driver vi komplexa webb och e-handelsprojekt där vi med eget team har djup förståelse för analys, strategi, UX/UI, utveckling, content, SEO och optimering. Vi har sedan starten haft en förkärlek för WordPress vilket gör att vi jobbar med några av Sveriges främsta varumärken som valt WordPress som bakomliggande CMS. Profilen på bolaget är senior där majoriteten av teamet har mångårig erfarenhet av sin nischade kompetens.

Vi är starkt styrda av våra tydliga värderingar där hjärta är vårt primära värdeord. Vi drivs av att ta hand om varandra, att få jobba med kunder som bidrar till en bättre värld och att ta fram lösningar som håller och kan mätas.

Vi jobbar med många olika kunder inom vitt skilda områden och marknader. Organisationer, NGO, fastighetsbolag, börsbolag, internationella koncerner, turism och besöksnäring mfl.

Triggerfish typiska kund är en ambitiös kravställare med höga ambitioner avseende mätbarhet, SEO, UX/UI, säkerhet, GDPR och tillgänglighet/WCAG. De vill inte bara lösa de utmaningar de står inför utan söker också inspiration och kompetensutveckling. Våra kunder jobbar ofta agilt och har en förväntan på sina leverantörer att de ska ha tydliga strukturer, trygga processer och bakomliggande systemstöd. De uppskattar att jobba med ett litet men kompetent team som kan ge dem ett stabilt stöd på resans väg.

Guld Publishingpriset 2021 & 2022

Referenser

Vasakronan, WWF, Naturskyddsförening, Plan International, Godel, Krav, Diakonia, Cederroth, Tekniska Museet, Poolia, Funäsdalen.

Söker du jobb hos en trevlig byrå? Med dryga 20 års erfarenhet, extremt låg personalomsättning, stabil ekonomi och kunniga medarbetare är vi en trygg och pålitlig arbetsgivare. Hitta ditt framtida jobb här: https://www.triggerfish.se/karriar/