THINK HAPPY THOUGHTS

Design, Digital, Reklam|

www.tht.se

Think new. Think brave.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DesignDigitalReklam

Toppkompetenser

Digital marknadsföringKommunikationsstrategiKonceptutvecklingReklamkampanjVarumärkesplattform

Övriga kompetenser

Design formgivningDesign strategiskDigital design/UX/utvecklingDigital strategiDigitalt contentProduktion materialRedaktionellt contentSEO/SEMSociala medierVarumärkesstrategi

Extra fokus på

B2BB2CIdeella organisationerInternationella uppdragLife science

Internationella uppdrag

Lokal kompetens

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

Örebro

Övrig byråfakta

Strategi + Koncept + Datadrivet = $$$

För att lyckas med kommunikation måste man vara både generalist och specialist. Det är viktigt att göra rätt analys så att man kan ta fram vinnande strategier för sin marknadsföring. Det är också viktigt att förstärka sin kommunikation med kreativ höjd i form av design och koncept för att segra. Det visar många studier på. För att sedan få dessa välgrundade strategier och fantastiska kommunikationskoncept att flyga och generera resultat, så behöver man addera stark kampanjdrift, och optimera budgeten i de kanaler som ger bäst resultat. Det här är mammas gata för oss.

Det som gör Think Happy Thoughts unika är att vi både tar det strategiska perspektivet, den kreativa höjden och den datadrivna marknadsföringen till din försäljningsorganisation. Vi ser till att varje investerad marknadskrona ger försäljning och leder till era affärsmål.

Showreel

 

Kunder i urval

.

Lena Söder, Marketing Activation Manager, Electrolux Home:

Vi arbetar med Think Happy Thoughts för att de alltid har det kreativa och strategiska perspektivet på våra aktiviteter i allt de gör, en lyhördhet och respekt för våra behov och full koll genom alla produktioner.
Referens

Jobba på Think Happy Thoughts

En spontanansökan kan vara helt rätt. Speciellt om du kan svara ja på de här frågorna. Vill du ha roligt på jobbet? Vill du vara en del av en arbetsplats som är i ständig utveckling och som strävar efter att bli bättre och bättre med varje uppdrag och varje medarbetare? Vill du utvecklas med intressanta utmaningar och arbeta tillsammans med erfarna och grymt professionella kollegor? Är du bra både på att arbeta självständigt och i team?

Vi tror på att förändring kan leda till förbättring och att det i sin tur tar oss mot nya och högre mål. Vi tror också på att vi utvecklas och presterar bättre i en positiv och kreativ miljö. Är du orädd, nyfiken och dedikerad som person? Låt oss i så fall höra mer om dina happy thoughts i en spontantansökan till oss!

Skicka in ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till jobb@thinkhappythoughts.se.