SALGADO

Content, Digital|10-24 MKR

https://salgado.se/

Vi är en digital kommunikationsbyrå med rötterna i sociala medier. Vår passion är digital kommunikation där människor och digitala medier samspelar. Datadrivet arbetssätt med fokus på konverteringar ligger i vårt DNA. Vi utgår alltid från en tydlig digital strategi.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

ContentDigital

Toppkompetenser

Digital marknadsföringDigital strategiDigitalt contentSEO/SEMSociala medier

Övriga discipliner

ContentDigitalProduktionReklamVarumärke

Övriga kompetenser

AI/algoritmerDigital marknadsföringDigital strategiDigitalt contentKommunikationsstrategiMediestrategiReklamkampanjSEO/SEMSociala medierVarumärkesstrategi

Extra fokus på

B2BB2COffentlig sektor

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

Uppsala

Övrig byråfakta
Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Söker medarbetare inom

Kundansvar/försäljning

Vi erbjuder allt från strategi till löpande operativt arbete med digital kommunikation för både offentlig och privat sektor. Våra affärsområden är digital strategi, utbildning, annonsering på sociala medier, annonsering på Googles kanaler, programmatisk annonsering, chatbot och sökmotoroptimering. Vi sitter i centrala Uppsala, men arbetar med kunder över hela Sverige.

Våra kunder finns både i privat och offentlig sektor. Vi hjälper traditionella företag som bilhandlare, livsmedelsbutiker och rederier att nå sina affärsmål digitalt. Salgado är med i uppstarten av nystartade digitala företag för att öka försäljningen i en e-handel eller öka nedladdningen av en app. Vi vägleder kommuner och statliga myndigheter som vill ta tillvara på kraften i sociala medier. Våra digitala experter är kursansvariga på Berghs School of Communication.

Jobba hos oss