REALISE

Design, Event|25-49 MKr

https://www.realise.se/

Realise är en event- och designbyrå som anordnar möten, utställningar, sponsringsaktiviteter och permanenta installationer. Vi stödjer dig genom hela processen, från insikter till effektiva kommunikationslösningar.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DesignEvent

Toppkompetenser

VarumärkesutvecklingKonceptutvecklingDesign formgivningEvent genomförandeEventstrategi

Övriga discipliner

ProduktionVarumärkeContentDesignEvent

Övriga kompetenser

Produktion materialProduktion rörlig mediaRedaktionellt contentSociala medierVarumärkesstrategiKommunikationsstrategiDesign strategiskDigitalt contentEmployer brandingAnalys/research

Extra fokus på

Life scienceTeknologiInternationella uppdragIndustriB2BBygg & Fastighet

Internationella uppdrag

Lokal kompetensNätverk

Storlek
Byråintäkt

25 - 49 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

StockholmGöteborg

Övrig byråfakta
Policy

MiljöpolicyJämställdhetspolicyHållbarhetspolicy

Söker medarbetare inom

PraktikplatsProjektledningRörlig mediaStrategiCopywritingDesign/formgivningAnalys/research

Realise

Inse din fulla potential genom kommunikation som rör din publik.

Vi betraktar varje interaktion med en publik som en möjlighet att göra skillnad. En skillnad i åsikter, kunskap men ännu viktigare, känslor. För att uppnå det kommer vi att använda varje tillgängligt verktyg för att förbättra kommunikationen på den frekvens som är tillgänglig för er publik.

Om det är en mässa, konferens, virtuell möte eller en offentlig händelse spelar mindre roll. Vi kommer att stödja dig genom hela processen, från insikter till leverans av effektiva kommunikationslösningar.

 

Våra arenor

Projekt - Case

Vi har haft möjlighet att arbeta med många utmanande och spännande projekt. Våra kunder är främst internationella företag med bas i Norden. Projekten har en stor spridning såsom internkonferenser, utställningar, kundevenemang och permanenta installationer. Läs mer om våra case på länken.

Kunder - urval

Jobba hos oss

Vi letar alltid efter intressanta personer som vill ansluta sig till oss. Praktik, partner eller framtida kollega? Du väljer. Känner du att vi är ett företag som skulle passa dig, och du en driven person som hade passat oss, så tveka inte att skicka en spontanansökan till oss via info@realise.se eller slå en signal till Niclas – 073 341 34 00.