REACHEM

Event|25-49 MKr

www.reachem.se

Din arrangör av digitala och fysiska möten.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

Event

Toppkompetenser

Produktion rörlig mediaProduktion materialKonceptutvecklingEventstrategiEvent genomförande

Övriga discipliner

ProduktionMarketing TechnologyEventDigitalDesign

Övriga kompetenser

Produktion materialKommunikationsstrategiDigitalt contentDigital design/UX/utvecklingDesign strategiskDesign förpackningDesign formgivning

Med ca 800 genomförda uppdrag årligen har Reachem en bred och djup erfarenhet av att arrangera såväl fysiska som digitala och hybrida möten och event. Vår erfarenhet gör dig trygg och hjälper dig att hitta rätt form för ditt nästa möte.

Mötesvärlden ritats om och helt nya förutsättningar har skapats för människor att träffas. Den digitala utvecklingen har gått i en snabb takt och delvis suddat ut gränserna mellan det fysiska och virtuella. Vi på Reachem går i täten för att förstå strömningarna och utveckla nya mötesstrategier, men som alltid med vårt personliga engagemang i centrum.

Reachem är en kongress-, mötes- och eventbyrå som grundades år 2008. Med tekniskt kunnande och en gedigen erfarenhet av att arrangera alla olika typer av möten har vi skaffat en förståelse för hur barriärer mellan digitalt och fysiskt deltagande överbyggs. Vi erbjuda nya dimensioner av det klassiska mötet där tillgänglighet, hållbarhet och engagemang står i centrum. 

Reachem besitter många olika kompetenser internt men ingår även i ett nätverk som ger oss en unik bredd inom vårt verksamhetsområde. Tillsammans med alla av våra partners över hela norden kan vi garantera dig en snabb, säker och kvalitativ service, oavsett vilken typ av arrangemang du avser att anordna.

Reachem är enligt UC bland de 10 snabbast växande byråerna sedan starten och har en god ekonomisk stabilitet med riskklass 5 enligt UC riskintyg. Företaget består av 11 anställda och omsätter ca 90 Mkr/år (2019).