PROPERTY PASSION

Event, Fullservice|10-24 MKR

https://propertypassion.se/

Vi är specialister inom kommunikation för fastighetsbranschen. Vår tydliga branschinriktning ger oss en unik spetskompetens. Allt vi gör syftar till att öka attraktiviteten och därmed värdet på era fastigheter.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

EventFullservice

Toppkompetenser

KommunikationsstrategiAnalys/researchDigitalt contentEvent genomförandeVarumärkesutveckling

Övriga discipliner

ContentDigitalMediaProduktionReklam

Övriga kompetenser

VarumärkesutvecklingDesign formgivningDigital marknadsföringEventstrategiProduktion materialRedaktionellt contentReklamkampanjSociala medierVarumärkesstrategi

Extra fokus på

Bygg & Fastighet

Internationella uppdrag

Lokal kompetens

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

<10

Kontor

Stockholm

Övrig byråfakta
Policy

Miljöpolicy

Söker medarbetare inom

ProduktionsledningProjektledning

Property Passion är fastighetsbranschens egen kommunikationsbyrå. Vi är specialister inom Place Branding och Property Branding. Varje dag strävar vi efter att utveckla fastighetsbranschens sätt att kommunicera på alla olika nivåer. Strategiskt. Kreativt. Operativt.

Vår tydliga branschinriktning ger oss en unik spetskompetens. Vi erbjuder alla delar som finns i processen att marknadsföra en plats, en fastighet eller ett fastighetsbolag. Allt vi gör syftar till att öka attraktiviteten och därmed värdet på era fastigheter.

Vi sticker gärna ut hakan och påstår att ingen slår oss på fingrarna när det gäller Place Branding och Property Branding. Genom att skapa platser där människor faktiskt vill vara, bidrar vi till att göra världen lite bättre.

Våra projekt

Våra expertområden är Place Branding, Property Branding, aktivering & event samt samverkan.

Läs mer om våra projekt på propertypassion.se

Ett urval av våra uppdragsgivare

Våra expertområden är Place Branding, Property Branding, aktivering & event samt samverkan.

Platsmarknadsföring, eller Place Branding, går kort sagt ut på att lyfta fram positiva tillgångar, fördelar och känslor som redan finns på platsen, i en stadsdel. Vi är experter inte bara på att hitta dessa, utan även på att omvandla dem till styrkor som hjälper våra kunder i sina utmaningar och mål.

När vi säger Property Branding pratar vi om enskilda fastighetsprojekt som kommersiella fastigheter, kontor, handel eller bostadsprojekt i olika upplåtelseformer. Vårt arbete går ut på att bygga varumärke i era fastighetsprojekt, underlätta uthyrningsarbetet, sälja nyproduktion snabbare till ett högre pris och hitta det som verkligen är unikt med ert microläge.

Vi är ingen traditionell eventbyrå men arrangerar årligen flertalet sociala investeringar, aktiveringar och events. Samtliga aktiveringar genomförs tillsammans med de människor som lever och rör sig här och ofta bygger det helt och hållet på deras engagemang. Vi tar alltid hjälp av lokala resurser så långt det är möjligt när vi ansvarar för ett genomförande. Vi vänder oss i första hand till verksamheter från området och det lokala civilsamhället för att förankra projektet lokalt. Det är alltid genom människor som platser skapas.

Vi jobbar också med samverkan. För att lyckas med stadsutveckling krävs samverkan mellan flera aktörer som alla kan ha olika mål och utgångslägen. Det kan ofta vara komplext att få alla att dra åt samma håll. Vi har lång erfarenhet av att projektleda samverkansgrupper och fastighetsägarföreningar och hjälper gruppen att arbeta tillsammans mot en gemensam vision.

Byråns referenser

Eu, sodales ultricies nisl aenean dictum sagittis, varius at amet. Pellentesque non blandit donec mauris est. Vestibulum, at commodo integer vel, aenean sapien. Odio convallis risus, tortor, vel tristique lectus cras in adipiscing. Laoreet sit vel et lacus, egestas sem sit dolor.

Eu, sodales ultricies nisl aenean dictum sagittis, varius at amet. Pellentesque non blandit donec mauris est. Vestibulum, at commodo integer vel, aenean sapien. Odio convallis risus, tortor, vel tristique lectus cras in adipiscing. Laoreet sit vel et lacus, egestas sem sit dolor.

Jobba hos oss

Hos oss jobbar snälla människor som bryr sig om varandra. Vi värderar stort ansvarstagande och lika mycket teamkänsla och stöd. Som kollegor ställer vi upp för varandra, vi vågar vara ärliga och bryr oss om varandras hälsa. För att kunna göra ett bra jobb kommer välmående först. Vi litar på varandra, ger stort förtroende och frihet för att varje person ska ha en bra balans i livet.