KWD STUDIO

Digital, Reklam, Varumärke|10-24 MKR

https://kwdstudio.se/

Vinnare Årets Byrå 2024! En prisbelönt kreativ byrå med spetskompetens inom digitala plattformar och beteenden.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DigitalReklamVarumärke

Toppkompetenser

Digital marknadsföringKonceptutvecklingReklamkampanjSociala medierVarumärkesstrategi

Övriga discipliner

DesignContentPR/kommunikationProduktion

Övriga kompetenser

VarumärkesstrategiKommunikationsstrategiDigital strategiAnalys/researchAI/algoritmerProduktion materialProduktion rörlig mediaRedaktionellt contentReklamkampanjSociala medier

Extra fokus på

B2C

Internationella uppdrag

Lokal kompetensNätverk

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

<10

Kontor

Stockholm

Övrig byråfakta
Policy

JämställdhetspolicyHållbarhetspolicyMiljöpolicy

Söker medarbetare inom

Digital marknadsföringDesign/formgivningStrategi

KWD Studio är en byrå med fokus på varumärkespositionering och digital marknadsföring. Vår expertis rymmer allt från kartläggning, konceptutveckling och kampanjstrategi till innehållsproduktion, aktivering och analys. Vi utgår alltid från målgruppers beteende och mediakonsumtion för att utforma träffsäkra marknadsinsatser. Kontakta oss och berätta om er utmaning!

Uppdrag för allt från små startups till stora mediabolag

Varje varumärke har sin egen affär, kultur, mål och målgrupp. Det gör att inget uppdrag är det andra likt. Vi har gjort allt från mindre kartläggningar över hur ett företag når ut i digitala och sociala kanaler till stora integrerade kampanjer med konceptutveckling, innehållsproduktion och aktivering. Kika gärna på vår sajt, kanske finns det något uppdrag som liknar era utmaningar!

Ett urval av våra uppdragsgivare

Ibland tror kunder att de är för små för oss, i andra fall finns oro att vi är för små för dem. Men inget av det stämmer, vi gör nämligen allt från att hjälpa mindre bolag med att få igång sin digitala marknadsföring till större insatser som innefattar insiktsarbete följt av en innehållsstrategi, eller framtagande av nytt kommunikationskoncept. I de fall vi har uppdrag då vi behöver förstärkning, eller en väldigt specifik kompetens, tar vi hjälp av vårt nätverk av designers, kreatörer, produktionsbyrårer, UX:are, utvecklare — allt för att säkerställa hög nivå på det vi levererar. 

Vi är stolta över

Några skrytiga citat från Årets byrå :)

"Otroligt kreativa och utmanande framförallt. Vågar ta extra steget och utmana kunden.” "Mycket starkt innovativa och överraskar ständigt.” ”De är otroligt lyhörda, insiktsfulla och är duktiga problemformulerare. Extremt skickliga.” ”Har sällan varit med om en byrå som hanterar tidsaspekten/deadlines så proffsigt. Har aldrig varit med om en missad deadline.” ”Om de saknar kunskap så skaffar de sig det på ett otroligt bra sätt. Man blir alltid imponerad av kunskapen och den research som görs av KWD”. ”Projektledningen är världsklass!”

Kom och jobba hos oss!

KWD Studio växer och vi är därför alltid på jakt efter bra personer till vårt team på Södermalm i Stockholm. Kanske är du innehållsproducent, formgivare, innehållsstrateg eller strateg med fokus på analys och vill utvecklas inom digital marknadsföring. Det viktigaste är inte vad du gör idag, utan att du är nyfiken på människor och intresserad av allt som rör marknadsföring och kommunikation i en digital kontext. Läs mer på vår sajt eller hör av dig till karolina@kwdstudio.se