FUZE

PR/kommunikation|10-24 MKR

fuzepr.se

Fuze jobbar med Public Relations och drivs av att få våra kunder att ta plats i media, press och i den offentliga miljön. Vi förstår medielogiken och genom pressreleaser, mediebearbetning, opinionsmaterial och PR-planer hjälper vi dig att vårda dina externa relationer.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

PR/kommunikation

Toppkompetenser

Employer brandingKommunikationsstrategiPR krishanteringPR medierelationerPR strategi/kampanj

Övriga discipliner

ContentProduktion

Övriga kompetenser

Digitalt contentPublic affairs

Extra fokus på

B2BIndustri

Internationella uppdrag

KoncernNätverk

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

Stockholm

Koncern/nätverk

PPP

Övrig byråfakta
Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Kollektivavtal

Ja

Söker medarbetare inom

PR-arbete

Fuze startades 2021 och har på kort tid vuxit och tagit plats bland alla PR-byråer på marknaden. Våra kunder säger att vi är snabba, effektiva, tydliga och framförallt roliga att jobba med. Flera av oss har bakgrund som journalister på de största redaktionerna och vi tycker själva att vi är duktiga på att veta vad som når ut i media, att hålla koll på ditt varumärke och krishantera om det krävs.
Vi ses gärna och berättar mer om vilka vi är och vad vi kan göra!

Se våra case här!

Vi jobbar mest med B2B-kunder men även B2C. Marknader som vi gillar och har många kunder inom är tv/streaming/telekom samt idrott/rörelse/hälsa men vi välkomnar så klart kunder inom alla segment. Vi jobbar även brett med förtjänat innehåll och kan hjälpa till med Public affairs via underkonsulter, allt för att kommunikationen ska sitta ihop på bästa sätt för våra kunder.

Byråns referenser

Eu, sodales ultricies nisl aenean dictum sagittis, varius at amet. Pellentesque non blandit donec mauris est. Vestibulum, at commodo integer vel, aenean sapien. Odio convallis risus, tortor, vel tristique lectus cras in adipiscing. Laoreet sit vel et lacus, egestas sem sit dolor.

Eu, sodales ultricies nisl aenean dictum sagittis, varius at amet. Pellentesque non blandit donec mauris est. Vestibulum, at commodo integer vel, aenean sapien. Odio convallis risus, tortor, vel tristique lectus cras in adipiscing. Laoreet sit vel et lacus, egestas sem sit dolor.

Jobba hos oss!

Fuze är ett expansivt bolag med ett starkt team och en bra byråtillhörighet (People People People). Vi sitter i ett av Stockholms bästa kontor, fd matvarubutiken Paradiset på Södermalm, vilket är en social och kreativ arena för självförverkligande. Utöver en miljö att utvecklas i erbjuder vi konkurrenskraftig lön och förmåner, samt stor möjlighet att påverka din vardag och Fuze riktning i framtiden. Dessutom, om du är grym på det du gör, finns det möjlighet att bli delägare i Fuze eller People People People (vars mål är att bli Nordens största medarbetarägda byrånätverk).