CONTITUDE

Content, Digital|< 10 MKR

www.contitude.com

All expertis du behöver till din marknadsavdelning – hos en MaaS partner!

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

ContentDigital

Toppkompetenser

DataanalysDigital marknadsföringDigital strategiDigitalt contentMarketing automationSEO/SEM

Extra fokus på

B2B

Internationella uppdrag

Koncern

Storlek
Byråintäkt

< 10 MKR

Antal anställda

<10

Kontor

OsloStockholm

Övrig byråfakta
Söker medarbetare inom

Digital marknadsföringStrategi

Mätbar marknadsföring som ger resultat

Ska du skapa en marknadsföringsmaskin som dag efter dag ska generera nya affärer behövs många olika kompetenser och ett kontinuerligt flöde av tex content-produktion. Vi är specialister på inbound marketing och hjälper dig med allt från SEO och SEM till content marketing och sociala medier.

MaaS – Marketing as a Service

All expertis du behöver till din marknadsavdelning – hos en leverantör.

Vi är specialister på inbound marketing och hjälper dig med allt från SEO och SEM till content marketing och sociala medier. Vi på Contitude jobbar långsiktigt med dig som kund i en abonnemangsform – som är tydlig, kostnadseffektiv och resurseffektiv. Med andra ord – vi jobbar med mätbar marknadsföring som ger resultat.

Vi arbetar långsiktigt och hjälper ditt företag eller organisation att lyckas med ert marknadsarbete genom vårt unika koncept att kombinera experter från hela världen med våra egna kunniga lokala digitala marknadsstrateger. Vi på Contitude jobbar långsiktigt med dig som kund i en abonnemangsform som är tydlig, kostnadseffektiv och resurseffektivt.

Med andra ord – vi jobbar med mätbar marknadsföring som ger resultat.

Analys & Strategi

Med en tydlig marknadsstrategi kring vad som ska göras, varför det ska göras och hur, ökar sannolikheten att rätt marknadsaktiviteter genomförs och att aktiviteterna ger ROI.

 

Digital marknadsföring

Vi tror på digital marknadsföring som skapar tillväxt. Vi tror på data-drivna beslut och gillar automatiserade processer som genererar leads.

 

Optimering

Det går alltid att bli lite bättre. Vi mäter resultat av de aktiviteter vi genomför och vässar till så att framtida resultat är ännu bättre.

 

 

Jobba på Contitude

Vi är alltid på jakt efter talangfulla medarbetare!

Contitude hjälper smarta företag att lyckas genom att använda globala specialister i kombination med kunniga lokala digitala marknadsstrateger. Vi strävar alltid efter att leverera mätbara resultat som hjälper våra kunder att nå sina mål.