CONTENT INNOVATION

Content, Digital|25-49 MKr

www.ci.se

Digital kommunikationsbyrå med förkärlek för content marketing

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

ContentDigital

Toppkompetenser

Design formgivningDigital marknadsföringKommunikationsstrategiProduktion rörlig mediaRedaktionellt content

Övriga discipliner

PR/kommunikationReklamVarumärke

Övriga kompetenser

Digital design/UX/utvecklingDigital strategiDigitalt contentEmployer brandingKonceptutvecklingProduktion materialReklamkampanjSEO/SEMSociala medierVarumärkesstrategi

Extra fokus på

B2BB2CHållbarhet

Internationella uppdrag

Lokal kompetensNätverk

Storlek
Byråintäkt

25 - 49 MKR

Antal anställda

25-49

Kontor

ÖstersundStockholm

Övrig byråfakta
Certifieringar

ARUISO

Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Söker medarbetare inom

Art Director/creativeDesign/formgivningProjektledningRörlig media

Content Innovation (Ci) är den perfekta kombinationen av contentbyrå och digital expert. Hos oss arbetar strateger, projektledare, redaktörer, videoproducenter och formgivare. Totalt är vi cirka 25 personer och vi anlitas av några av Sveriges största varumärken.

Vi hjälper våra kunder att förändra, påverka, underhålla, sälja, you name it. Framgångsfaktorerna för att lyckas är stark förankring i strategi, fantastiska berättelser, smarta distributionsknep, slående visuella lösningar – och att aldrig göra avkall på kvalitet.

Vill ni boka ett möte med oss? Vi träffas gärna och berättar mer om hur vi jobbar.
Ta kontakt med oss här!

Så samarbetar vi med våra kunder

Vi gör allt för att ta våra kunders kommunikation till nästa nivå, samtidigt som vi aldrig gör avkall på berättelsen. Alltid snyggt paketerat. Alltid klokt distribuerat.

Dessa står redan på kundlistan

Säg hej till hela Ci-familjen

Sedan en tid tillbaka är Always On Media och Konceptstudion en del av Ci-familjen. Tillsammans skapar vi ett komplett erbjudande för våra kunder genom expertkunskap inom koncept, strategi, produktion och distribution.

Always On Media är experter på digital marknads­föring och hjälper företag att få bästa möjliga effekt genom SEO, SEM och sociala medier.

Konceptstudion är en reklambyrå som utvecklar koncept och skapar kommunikation för företag som vill synas, höras och framför allt kännas.

Hur är det att jobba med Ci?

Vill du ha inside information om hur det fungerar att samarbeta med oss? Hör av dig så får du kontaktuppgifter till några av våra kunder.

Vill du jobba hos oss?

Ci växer och vi är alltid på jakt efter nya kompetenta kollegor. Hör av dig till oss om du tror att vi är arbetsplatsen för dig!