CONSID

Digital, Fullservice|50-99 MKR

https://consid.se/

Consid Communication har lång erfarenhet av att arbeta med såväl digitalt fokuserad som traditionell marknadsföring. Vi erbjuder ett heltäckande tjänsteutbud inom modern marknadsföring och kommunikation med utgångspunkt i de digitala möjligheterna och en bredd som omfattar alla delar av en heltäckande reklambyrå.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DigitalFullservice

Toppkompetenser

Analys/researchDesign strategiskDigital design/UX/utvecklingKommunikationsstrategiKonceptutvecklingVarumärkesstrategi

Övriga discipliner

ContentDesignDigitalReklamVarumärke

Övriga kompetenser

Design formgivningDesign strategiskDigital design/UX/utvecklingDigital marknadsföringDigital strategiDigitalt contentKommunikationsstrategiKonceptutvecklingPR strategi/kampanjProduktion rörlig mediaRedaktionellt contentReklamkampanjSEO/SEMSystemutvecklingVarumärkesstrategiVarumärkesutveckling

Extra fokus på

B2BB2CBygg & FastighetIdeella organisationerIndustriLife scienceOffentlig sektorTeknologi

Internationella uppdrag

Koncern

Storlek
Byråintäkt

50 - 99 MKR

Antal anställda

50-99

Kontor

BoråsBorlängeGöteborgHelsingborgJönköpingKarlskronaKarlstadLinköpingMalmöNorrköpingNyköpingÖrebroOsloStockholmUppsalaVästerås

Koncern/nätverk

Övrig byråfakta
Certifieringar

ARUISO

Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Söker medarbetare inom

Analys/researchArt Director/creativeCopywritingDesign/formgivningDigital marknadsföringDigitala medierProduktionsledningProjektledningSEO/SEMVarumärkesutvecklingWebbdesign/UXWebbutveckling

Consid Communication är ett av de viktigaste affärsområdena inom Consid AB, som bolag ger det också Consid en unik spets. Våra tekniska lösningar får kraft av starka idéer och ett strategiskt varumärkesperspektiv. Samtidigt kan den digitala tjänsteportföljen ge våra informations- och kommunikationsinsatser maximal genomslagskraft på en nivå som Consid Communications konkurrenter i byråvärlden har svårt att matcha. Dessa kombinerade egenskaper skapar stora informativa och kommunikativa möjligheter för våra kunder. I våra åtaganden tar vi en rådgivande roll och har ett proaktivt och ansvarstagande förhållningssätt till våra kunder.

Referenscase

Vi är experter på att förstå våra kunder. Vi skapar strategier, idéer och användarupplevelser som bygger långsiktig affärsnytta och djupa relationer. Vill du se vad vi gjort för våra kunder?

Kunder

Vad vi gör

Consid Communication jobbar idédrivet, varumärkesbyggande och långsiktigt med sina kunder. Vi är en nytänkande, erfaren och strategisk kommunikations-, och marknadsföringspartner som erbjuder allt från strategi, varumärkesplattformar till olika typer av koncept, och kan erbjuda specialister inom alla avgörande områden, exempelvis utveckling och framtagning av kampanjer med tillhörande material, framställning av trycksaker och digitalt material, producera copy, text och språkgranskning, content och mallar som ska vara applicerbara i diverse kanaler.

Lediga tjänster

På Consid får du arbeta med spännande kunder inom olika branscher, utveckla högteknologiska lösningar med hjälp av ny innovation och vara del av en stark, drivande intern kultur. Vår vision är att vara ett bolag med landets främsta experter inom IT och kommunikation. Därför lägger vi stort fokus på kombinationen mellan utmaning och balans – för våra medarbetare är den viktigaste tillgången vi har.