CAMELONTA

Digital, Marketing technology|10-24 MKR

https://camelonta.se/

Vi på Camelonta har en gemensam passion, att utveckla digitala lösningar och upplevelser.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DigitalMarketing technology

Toppkompetenser

Digital design/UX/utvecklingDigital marknadsföringDigital strategiE-handelVarumärkesstrategi

Övriga discipliner

DesignVarumärke

Övriga kompetenser

Analys/researchSEO/SEMSociala medier

Extra fokus på

B2BB2COffentlig sektor

Internationella uppdrag

Lokal kompetens

Storlek
Byråintäkt

10 - 24 MKR

Antal anställda

10-24

Kontor

Stockholm

Övrig byråfakta
Policy

HållbarhetspolicyMiljöpolicy

Kollektivavtal

Ja

Söker medarbetare inom

Digital marknadsföringWebbdesign/UXWebbutveckling

Med 20 års erfarenhet av webb är vi byrån för dig som vill stärka ditt varumärke digitalt och skapa framtidens användarupplevelser. Vi kan hjälpa alla men är extra vassa på B2B e-handel och medlemsorganisationer. Genom att förena teknik, användarcentrerad design och digital marknadsföring hjälper vi dig i alla led.

Vi som jobbar på Camelonta har en gemensam passion, att utveckla digitala lösningar och upplevelser. Just nu befinner vi oss i en väldigt spännande tillväxtfas som bland annat innebär att vi breddar vårt utbud. Om du är nyfiken och vill anta nya utmaningar tillsammans med ett härligt team, så är Camelonta rätt byrå för dig.

Våra case

Tillsammans med våra kunder och partners har vi skapat grymma projekt inom webbutveckling, digital marknadsföring och design. Se ett urval här!

Några av våra kunder

Våra kompetenser

Webb

Med den senaste tekniken och användarcentrerad design utvecklar vi webbar och e-handel med fokus på långsiktig kvalitet och hög affärsnytta.

Digital marknadsföring

Vårt utbud inom digital marknadsföring sträcker sig från strategi och analys till annonsering och sociala medier. Rätt innehåll skapar förtroende. Vi erbjuder bland annat hjälp med copy, foto, video och podcastproduktion.

Design

Design är en viktig och avgörande komponent både inom webbutveckling och digital marknadsföring. Vi sätter oss alltid in i kundens utmaning och kartlägger användarnas behov, beteenden och drivkrafter för att kunna optimera med hjälp av rätt design.

Byråns referenser

Eu, sodales ultricies nisl aenean dictum sagittis, varius at amet. Pellentesque non blandit donec mauris est. Vestibulum, at commodo integer vel, aenean sapien. Odio convallis risus, tortor, vel tristique lectus cras in adipiscing. Laoreet sit vel et lacus, egestas sem sit dolor.

Livet på Camelonta

Vi anser att sammanhållning och inkludering är viktiga komponenter för att skapa en trygg arbetsplats. Vi tar oss an utmaningar tillsammans, firar framgångar och lär oss av motgångar. Huvudsaken är att vi strävar efter att nå våra gemensamma mål.