BOMBAYWORKS

Digital, Fullservice|50-99 MKR

https://bombayworks.se/

Vinnare i Årets Byrå 2023 Digital Transformation. Bombayworks är din ultimata partner för digital tillväxt. Vi kombinerar affärsinsikter, kreativitet och teknik för att skapa verkliga och mätbara resultat. Vi arbetar tillsammans med våra kunder, inte bara åt dem.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

DigitalFullservice

Toppkompetenser

Analys/researchCRMDigital design/UX/utvecklingDigital strategiSEO/SEM

Övriga discipliner

ContentDesignDigitalProduktion

Övriga kompetenser

ApparDataanalysDesign formgivningDesign strategiskDigitalt contentKonceptutvecklingRedaktionellt contentSystemutveckling

Extra fokus på

B2BB2C

Internationella uppdrag

Lokal kompetens

Storlek
Byråintäkt

50 - 99 MKR

Antal anställda

50-99

Kontor

MalmöMumbaiStockholm

Övrig byråfakta
Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Söker medarbetare inom

Ekonomi/HR

Vi tror att framgång bygger på samarbete – dels med våra kunder, men också deras leverantörer. Vårt goda rykte bygger på långvariga partnerskap som möjliggör nya digitala möjligheter liksom utveckling av befintliga tjänster. Med Bombayworks vid din sida kan ni låsa upp er fulla digitala tillväxtpotential.

Oavsett om det handlar om digitala tjänster, appar, webbplatser, intranät, systemutveckling, kampanjer eller något helt unikt tar vi oss an utmaningen att lyfta företag och varumärken till nya nivåer av relevans i denna era av ständig utveckling.

Våra kundcase

Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med såväl små som stora företag. Här är ett urval av några av de uppdrag där vi verkligen har arbetat nära våra kunder.

Några av våra kunder

Våra kompetenser

Digital strategi

För oss på Bombayworks är digital marknadsföring inte bara en serie av digitala kampanjer eller enstaka åtgärder, utan en omfattande strategi som genomsyrar er digitala närvaro och interaktion. Det handlar om att skapa en sammanhängande och meningsfull upplevelse för era kunder genom flera digitala touchpoints. Vi förstår att varje företag har unika mål och utmaningar, och därför bygger vi alltid strategier som är anpassade efter era behov.

Webbutveckling

Vi älskar att skriva smart kod och siktar på att ligga i framkant i allt vi gör, men viktigast av allt är att våra förslag och beslut kring ramverk och system alltid baseras på vad som är bäst för projektet som helhet. En bra design behöver bra utveckling, och vice versa. Som tur är jobbar Bombayworks avdelningar hand i hand. När vi arbetar med front-end bygger vi enhetligt med WCAG, Core Web Vitals och ser till att prestandan är på topp. Backend-, app- eller spelutveckling med en komplex eller inte så komplex kod. 

Content, lokalisering & roll-out

Oavsett innehåll producerar och publicerar våra content managers värdeskapande innehåll. Men Content management består av mer än att bara skapa engagerande och säljande innehåll. Beroende på uppdrag kliver våra content managers regelbundet in och stöttar projektledare med planering och koordinering, designers med bildbehandling och presentationer och sajtstrukturella frågor. 

Test / QA

Ingen mjukvara som någonsin producerats har från början varit idiotsäker och buggfri, utan att först ha testats och justerats. Det är där vårt testteam går in – de testar vad utvecklarna bygger, tar sönder det och hjälper dem sedan att fixa det.

Digital Analys och SEO

Alla företag vill att deras investeringar ska löna sig maximalt. För en investering online finns det tre grundläggande sätt att se till att den digitala budgeten ger resultat; analys, SEO och strategi. Vårt analys och SEO -team hjälper våra kunder att navigera i den digitala världen och leverera insikter som leder till åtgärder och mätbar tillväxt.

Design och UX

Attraktiv design är härligt! Men användarupplevelsen (UX) är minst lika viktig. Webbdesign ska inte bara vara attraktiv, den måste också vara funktionell. En bra UX-design ger användarna upplevelser som håller era besökare engagerade under hela deras besök – vilket ökar chansen för en lyckad konvertering.Vi testar alltid vår design på riktiga användare och uppmuntras av feedback från dem och våra kunder. 

Projektledare/ Produktägare

Bombayworks arbetar med tydliga och genomarbetade processer som bygger på en agil metodik. Genom alla faser i ert projekt, från start till leverans, arbetar vi aktivt för att hantera budget, resultat och tid. Det gäller teamet, produkten, kvalitén, kommunikationen och allt däremellan. Våra projektledare säkerställer att projektet rullar på, samt säkerställer slutproduktens kvalité. Med både detaljfokus och ett brett helikopterperspektiv ser vi till att hantera alla förväntningar i ert projekt. Ni som kund involveras alltid i planering och prioritering från första början.

Bombayworks är stolta vinnare av Årets Byrå inom Digital Transformation 2023!

Vi är ödmjukt tacksamma för att ha erkänts som branschledande inom pålitlig leverans och med högsta betyg i utvärdering av samarbeten. Med toppbetyg och de mest nöjda kunderna bland alla digitala byråer är vi inspirerade att fortsätta leverera utmärkta resultat. Det är våra fantastiska kunder som får oss att lysa!

“Bombayworks och Toyota har ett välutvecklat partnerskap baserat på ömsesidigt förtroende och tillit till varandras kompetenser. I vårt samarbete kompletteras Toyotas kompetens inom bilbranschen med Bombays digitala kompetens, som utvecklar digitala lösningar med målet att stödja Toyotas återförsäljare i deras verksamhet." Dag Lotsander, CEO Toyota Dealer Association
BOMBAYWORKS

Jobba hos oss på Bombayworks!

Vi är ständigt på jakt efter talangfulla personer med passion och expertis inom våra olika områden. På Bombayworks kommer du att arbeta och skapa tillsammans med fantastiska strateger, analytiker, projektledare, designers, utvecklare, testare och innehållsskapare som är placerade i Stockholm, Malmö, Göteborg och Mumbai. Se våra lediga tjänster här.