BIRDH

Content, Digital|< 10 MKR

https://birdh.se

Smart kommunikation som mottagarna vill ha – vi utvecklar oemotståndligt innehåll i nära samarbete med våra uppdragsgivare.

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

ContentDigital

Toppkompetenser

Digitalt contentKommunikationsstrategiProduktion rörlig mediaRedaktionellt contentSociala medier

Övriga discipliner

DesignProduktionReklamVarumärke

Övriga kompetenser

Design formgivningDesign strategiskDigital marknadsföringDigital strategiKommunikationsstrategiKonceptutvecklingProduktion materialReklamkampanjSEO/SEMVarumärkesstrategi

Extra fokus på

B2BB2C

Storlek
Byråintäkt

< 10 MKR

Antal anställda

<10

Kontor

Stockholm

Övrig byråfakta
Medlem i

KOMM

Kollektivavtal

Ja

Birdh är en fullservicebyrå inom content marketing och redaktionell kommunikation. Vi hjälper dig hela vägen – från strategi och produktion till distribution, effektmätning och analys. Vi är experter på att skapa innehåll som träffar rätt och engagerar, oavsett plattform. Bland våra uppdrag finns allt från komplexa helhetslösningar till snabba produktionsuppdrag.

45 000 läsare besöker varje månad Privata Pengar på SevenDay Banks webbplats. Contentsatsningen Privata Pengar är ett skolboksexempel på hur du med relativt små medel och ett konsekvent innehållsarbete kan skapa stora värden.

Uppdragsgivare i urval

Jobba på Birdh

Birdh är en kvalitetsdriven byrå. Vi ska tillhöra de bästa. Och för oss är det enkelt – bäst kvalitet uppnår vi när vi trivs och har kul. Därför sätter vi höga mål, inte bara i våra uppdrag eller för vår lönsamhet, utan också för arbetsmiljön på byrån och relationer med medarbetare, kunder, leverantörer.