BEEGLETON

Content, Produktion|< 10 MKR

beegleton.com

Kompetensprofil
Huvuddisciplin

ContentProduktion

Toppkompetenser

Digital marknadsföringDigitalt contentProduktion materialSEO/SEMSociala medier

Övriga discipliner

ContentMediaProduktionReklam

Övriga kompetenser

Analys/researchDesign formgivningDigital marknadsföringDigitalt contentKommunikationsstrategiProduktion materialProduktion rörlig mediaRedaktionellt contentSEO/SEMSociala medierVarumärkesutveckling

Extra fokus på

B2BHållbarhetIndustri

Internationella uppdrag

Lokal kompetens

Storlek
Byråintäkt

< 10 MKR

Antal anställda

<10

Kontor

NorrköpingStockholm

Övrig byråfakta
Medlem i

KOMM

Certifieringar

ARUISO

Policy

HållbarhetspolicyJämställdhetspolicyMiljöpolicy

Vi utvecklar snygga och framgångsrika företag genom marknadsföring!
🎨 Grafisk produktion |💻 Hemsida | 📱 Content | 💡 Annonsering

Utvalda cases

Med kunder i många olika brancher och storlekar visar vi på denna sida upp exempel på uppdrag vi genomfört.

Några av våra kunder

Beegleton AB är en reklambyrå som arbetar med stort fokus på praktiskt marknadsföringsarbete. Våra kunder består av både små och stora företag som vi på ett proaktivt och nytänkare sätt hjälper med marknadsföring. Beegleton är medlemmar i branschorganisationen Sveriges kommunikationsbyråer (KOMM) och har en en ansvarig reklamutgivare. Företaget bedriver systematiskt kvalitetsarbete och miljöarbete och innehar certifieringar enligt ISO 9001 och ISO 14001.  Vi genomför kundundersökningar och vid vår senaste kundundersökning fick vi ett NPS-värde på 60,6.

Verksamheten startades 2011 av Carl Netz och Marcus Törnell och har sedan sommaren 2018 bedrivits under namnet Beegleton. Beegleton har kontor i Norrköping och Stockholm och har kunder från en stor mängd olika branscher och geografiska områden.

Beegleton AB består av sex anställda samt ett nätverk av underkonsulter som används vid specifika behov.

Utmärkelser

Referens

“Vi vill ha en ny hemsida och vi har en vision om hur den ska se ut, vad den ska innehålla samt vilken känsla vi vill att den ska förmedla. Ungefär så lät det när vi gav uppdraget till Beegleton som tidigare hjälpt vårt systerföretag Biototal med deras hemsida. Resultatet överträffade våra förväntningar och vi fick vara delaktiga hela vägen. Professionella i alla delar från bilder, layout och inte minst textbearbetning i form av språk, innehåll samt typsnitt. Det har varit en relativt lång process, vilket har gett oss tid att reflektera och vända och vrida på de olika delarna på hemsidan. Vi har varit många personer inblandade i projektet både från oss och Beegleton, alla med viktig kompetens och det har också bidragit till det fina resultatet. En annan stor fördel har varit att Beegleton har drivit projektet och haft all kunskap som krävts i huset, från rena IT-kunskaper till foto och redaktionell kunskap! Tusen tack, för en superfin hemsida och ett bra samarbete!” Per Ljungberg, operativ chef på Mewab

Jobba hos oss

Här kan ni marknadsföra om ni letar efter nya medarbetare. Lorem ipusm dolor sit amet viverra tempus fermentum convallis.